WonenLekker warm en cozy in de koude maanden

Lekker warm en cozy in de koude maanden

De winter staat weer voor de deur en de herfst is al flink begonnen. De koude maanden komen er weer aan. Wat kun je allemaal doen om toch lekker te genieten in je huis? En buiten? Want wat nu als nu net je CV ketel het begeven heeft. Dan zul je een andere oplossing moeten zoeken. Je kunt een CV ketel huren, dan hoef je in ieder geval niet het hele bedrag voor een nieuwe ketel in één keer af te tikken. Maar er zijn nog andere manieren om lekker warm te blijven in je huis. Want ook als je CV ketel het wél doet, wil je deze niet alsmaar volledig stoken. Dat kost veel geld, geld dat je beter aan leuke dingen kunt besteden.
CV ketel huren

Trek warme pantoffels aan in huis

Dat klinkt een beetje ouderwets, maar onze oma’s wisten het al: als je koude voeten hebt, is en blijft je lijf ook koud. Dus warme pantoffels zijn de beste oplossing. Je hebt ze in alle soorten, maten, materialen en vormen. Je kunt dus precies die pantoffels kiezen die jou het best voegen. Daarbij trek je natuurlijk een fijne dikke trui aan en, als je toch geen visite krijgt, een lekkere warme joggingbroek. Zo kun je de cv op een standje lager laten staan en het toch lekker warm en cozy hebben in je eigen huis.

Nog niet warm genoeg? Nog wat tips:

Duik lekker op de bank met een kleedje over je heen. Kopje thee erbij en natuurlijk de kat of de hond op schoot. Je zult zien dat je dan heerlijk warm bent. Het enige nadeel is wel dat je af en toe moet opstaan. Bijvoorbeeld om nieuwe thee te halen of om naar het toilet te gaan. Extra tip: was je handen na je toiletbezoek met warm water. Dat is hier niet heel gebruikelijk, maar in het buitenland al wel. En het scheelt echt!

Lekker warm binnen nadat je buiten geweest bent

Het allerfijnst aan de herfst en de winter zijn de wandelingen buiten. Zeker wanneer het wel koud maar niet nat is, is dat echt genieten. Of je nu een rondje door het bos, over het strand of door de polder gaat lopen, de frisse wind in je haren, daar knap je pas echt van op! En dan is het daarna natuurlijk heerlijk thuiskomen. Jas aan de kapstok, pantoffels aan en een kopje thee. Daar word je pas echt lekker warm en cozy van!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten