WonenLa Redoute, alles voor je huis

La Redoute, alles voor je huis

Er is niets fijner dan thuiskomen in een stijlvol ingericht huis. En hoe kun je dat beter doen dan door mooie, trendy meubels te kopen bij La Redoute? In deze blogpost lees je hoe je je huis kunt stylen volgens de laatste woon trends en welke must-haves je daarvoor kunt shoppen bij de webshop van La Redoute.

Woonstijl 1: Scandinavische stijl

Scandinavische stijl is te herkennen aan de eenvoudige, strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen. Deze stijl is een echte eyecatcher en je kunt er oneindig mee variëren. Een absolute must-have voor in je huis als je van de Scandinavische stijl houdt, is een mooie design bank. Deze kun je perfect combineren met een houten salontafel en een stoere industriële lamp. Wil je de stijl wat meer sfeervol maken? Kies dan voor een vloerkleed met een kleurrijk motief.

De kleuren die terug komen bij de Scandinavische stijl zijn natureltinten.

Woonstijl 2: Landelijke stijl

In een huis in landelijke stijl voel je je meteen thuis. Deze stijl is gericht op comfort en gezelligheid. Een belangrijk kenmerk van de landelijke stijl is het gebruik van houten meubels. Denk aan een mooie massief houten eettafel met stoere eetkamerstoelen. Een landelijk huis is niet compleet zonder een comfortabele bank waar je lekker op kunt relaxen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie leren bank in een warme kleur. Een leuke eyecatcher in een landelijk interieur is een grote spiegel met een houten lijst.

De kleuren die terug komen bij de landelijke stijl zijn bruin, beige, grijs en wit.

Woonstijl 3: Industriële stijl

De industriële stijl is een stijl die steeds meer in trek is. Deze stoere stijl is te herkennen aan het gebruik van robuuste materialen zoals hout, metaal en beton. Een absolute must-have voor in je huis als je van de industriële stijl houdt, is een mooie houten tafel met een metalen voet. Deze kun je perfect combineren met stoere industriële stoelen en een lampen metalen kap. Wil je de stijl wat meer sfeervol maken? Kies dan voor een vloerkleed met een kleurrijk motief.

De kleuren die terug komen bij de industriële stijl zijn grijs, zwart en bruin.

Woonstijl 4: Klassieke stijl

Dit is een stijl die vooral in oudere huizen te vinden is. De klassieke stijl kenmerkt zich door een eenvoudige, functionele inrichting. Er wordt vooral gebruikgemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en leer. De klassieke stijl is een tijdloze stijl die nooit echt uit de mode raakt.

Woontrends 2022

De woontrends van 2022 gaan vooral over gemak en comfort. We willen steeds meer thuis werken en ontspannen en minder tijd doorbrengen in drukke steden. Dat betekent dat er steeds meer vraag is naar huizen met een rustige en serene sfeer. De kleuren die we volgens de woontrends van 2022 gaan zien, zijn rustige aardetinten zoals grijs, beige en bruin. Ook zal het gebruik van natuurlijke materialen toenemen. We zullen steeds vaker kiezen voor hout, leer en stenen in onze interieurs. Bij de webshop van La Redoute kun je terecht voor verschillende soorten woonstijlen, maar ook juist voor de natuurlijke materialen.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten