Vrije TijdWat voor feest je ook geeft: zorg voor de perfecte aankleding

Wat voor feest je ook geeft: zorg voor de perfecte aankleding

Feestjes organiseren, wie houdt daar nu niet van? Maar bij ieder feestje dat je organiseert worden de verwachtingen van de gasten steeds hoger. Je kunt er niet meer onderuit: jouw feestje moet er schitterend uitzien. Het moet al feest zijn voor de muziek begint en de hapjes geserveerd worden. Maar hoe regel je dat? Heel simpel: je trekt werkelijk álles uit de kast. Slingers, confetti, vlag, wimpel, serpentines, schitterend glaswerk en leuke borden. Vergeet ook de verlichting niet. De verlichting is namelijk erg sfeerbepalend. Dans jij liever onder tl-licht of in een wat meer sfeervolle omgeving? Ja toch?

Een verjaardagsfeestje in je huiskamer

Zeg maar eerlijk: dat wordt een avond in een kringetje rond de salontafel zitten. Eerst koffie met een gebakje en daarna over op de hapjes: blokjes kaas en plakjes worst. Eventueel nog opgeleukt met stukjes augurk of mandarijn. Maar veel verder komt de gemiddelde verjaardag niet. Hoe saai is dat? Maak er, ook in je eigen huiskamer een knalfeest van. Schuif de meubels aan de kant, zet de muziek op standje 10 (vergeet de buren niet uit te nodigen) en dans tot de zon weer opkomt. In de hoek van de kamer, of in de keuken, zorg je voor een plek waar mensen zelf hun drankjes kunnen inschenken en waar de (lekkere!!) hapjes klaar staan.

Een bruiloft in wintersfeer

Je zou het aan het weer nu niet zo erg zeggen, maar de winter staat voor de deur. Dé tijd van het jaar om eens flink uit te pakken als je gaat trouwen. Vier je feest eens in een “winter-wonderland”-thema. Versier de feestlocatie met witte vlaggetjes, nepsneeuw en hang kristallen in de lampen. Je kunt zelfs je gasten vragen om zich te kleden in dit thema. Dat wil helemaal niet zeggen dat je alleen maar lelijke wintertruien voorbij ziet komen op de foto’s die je laat maken. Nee, laat de gasten zich kleden in rood, groen of goud. Hoe cool is dat?
Wimpel

Belangrijk: vier het feestje dat bij jou past

Ik kan je wel vertellen dat je het anders moet doen, maar het is niet mijn feestje dat je gaat vieren. Je zorgt er natuurlijk altijd voor dat jij je op je gemak voelt tijdens je eigen feestje. Als jij je niet fijn voelt, wordt het nooit een écht feestje. Kies dus je eigen thema, je eigen aankleding, je eigen hapjes en je eigen drankjes. En vergeet de muziek niet!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten