ZakelijkBeter vergaderen door Wilkhahn

Beter vergaderen door Wilkhahn

Als het om vergaderen gaat is er een partij die zeer gespecialiseerd meubilair levert. Deze partij is Wilkhahn. Ze staan bekend om vergadertafelsystemen, boardroomtafels en flexibel vergadertafels. Kortom alles om het vergaderen tot een succes te maken. Ze doen daarom ook veel om te blijven ontwikkelen en zo te blijven voldoen aan de veranderende vraag met betrekking tot vergadermeubilair. En dat al meer dan een eeuw lang, want Wilkhahn is al bezig vanaf 1907 en heeft nog steeds een zeer stevige positie in de hand binnen meerdere landen. Inmiddels is het een groot industrieel bedrijf die duurzaam kan produceren. Hierom vertel ik je graag wat meer over het merk Wilkhahn. lees snel verder.

De geschiedenis van Wilkhahn

Zoals ik in de eerste alinea al aangaf is Wilkhahn opgericht in 1907. Ze lopen voorop in het duurzaam produceren van kantoormeubelen. Naast duurzaam staat innovativiteit ook hoog in het vaandel. Zo hebben ze baanbrekende zaken op de markt gebracht. Voorbeelden hiervan zijn de multifunctionele stoel “conferentiegamma Graph”. Ook wordt de driedimensionale On en IN als revolutionair gezien als het gaat om innovatieve bureaustoelen. Inmiddels worden deze als één van ’s werelds beste bureaustoelen gezien. Ook op het gebied van milieu zijn ze vooruitstrevend. Zo hebben ze al eens een duitse milieuprijs gewonnen. Al meer dan 20 jaar stralen ze naar buien uit dat ze zeer zorgvuldig omgaan met het milieu. Ook de eerder genoemde “IN”bureaustoel heeft een milieuprijs gewonnen. De zogenaamde Federal Ecodesign Award. Naast deze award heeft deze bureaustoel nog zeven andere awards gewonnen. Kortom genoeg bewijs dat Wilkhahn innoverende en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair levert. En dus een duidelijk bewijs dat je met hun meubilair als bedrijf ook deze kwaliteit en innovativiteit uitstraalt. Een investering die daardoor zeker het overwegen waard is. Buiten deze kwaliteit en innovativiteit is het uiteraard ook super functioneel.

Populair Wilkhahn meubilair

Zoals ik in de eerste alinea al aangaf, blinkt Wilkhahn echt uit in vergadermeubilair. Zo hebben ze een breed assortiment aan vergadertafels en vergaderstoelen. Deze zijn ontwikkeld om het vergaderen zo dynamisch en effectief mogelijk te laten verlopen. En uiteraard wil het oog ook wat dus al het meubilair van Wilkhahn heeft een prachtige moderne design uitstraling. Vaak zijn de vergadertafels gemakkelijk in hoogte verstelbaar en is zelfs staand vergadering mogelijk. Een beproefde methode omdat staand vergaderen vaak veel effectiever en efficiënter blijkt te zijn. Naast de regulier vergaderstoelen zijn er de Wilkhahn Stitz. Een soort kruk waar je veel actiever op zit en daardoor ergonomisch ook nog eens veel toegevoegde waarde levert.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten