ZakelijkLaptoptassen: we kunnen toch niet meer zonder?

Laptoptassen: we kunnen toch niet meer zonder?

 

Laptoptassen zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Het straatbeeld wordt gekleurd door mensen die hun laptop in zo’n handige tas meenemen. In onze moderne maatschappij is de laptop onmisbaar en we slepen hem dan ook overal mee naar toe. Ook ik als auteur kan niet zonder laptop en dus ook niet zonder een laptoptas. Mijn laptop is erg belangrijk voor mij en daar ben ik vast de enige niet in.

Op weg naar de klant

Toegegeven, er is echt nog wel wat te zeggen voor het ouderwetse notitieblokje met pen. Ten eerste zijn deze twee attributen gewoon minder zwaar en dus handiger mee te nemen. Je hebt ze snel in je handtas gestopt en ook weer net zo snel tevoorschijn gehaald, klaar voor gebruik. Dus ik moet eerlijk zeggen dat ik niet tot de eerste lichting mensen behoorde die de laptoptassen om de schouders had hangen. Integendeel. Pas de laatste jaren zie ik voordelen in het meeslepen van mijn laptop. Als auteur bezoek ik vaak klanten om samen met hen te kijken naar de teksten die ze geschreven willen hebben. Het is natuurlijk hartstikke handig om bij de klant meteen aanpassingen in de tekst te maken. Het scheelt ook heel veel werk. En tja, ik denk dat het ook wel wat professioneler en moderner staat als je een laptop tevoorschijn haalt in plaats van een vrolijk gekleurd notitieboekje.

Zwaar

Toch blijf ik het een gedoe vinden, de laptop meenemen. Dat komt vooral omdat ik het zwaar vind. En daarnaast moet je altijd maar weer hopen dat je verbinding krijgt in het gebouw waar je die dag toevallig moet zijn. Ik heb inmiddels zelf een degelijke laptoptas aangeschaft, maar ik kan er natuurlijk geen kilometers meelopen. Toch merk ik ook wel dat als je een goede tas hebt, je de laptop goed kan vervoeren zonder dat je zelf last krijgt van je schouders of rug.

Werkplek

Ondanks het feit dat met een goede laptoptas je de laptop comfortabel en veilig kan vertonen zal ik nooit zo iemand zijn die het ding te pas en te onpas meeneemt. De laptop is mijn werkplek, waar ik echt alles op doe en waar ik mijn geld mee verdien. Dus ja, ik neem hem mee naar klanten, maar om even te werken in de trein of gewoon om hem maar bij me te hebben voor de zekerheid, dat gaat me te ver. Ik ben veel te bang dat er iets met mijn laptop gebeurd. Ondanks het feit dat laptoptassen de laptop prima beschermen en vervoeren.

 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten