WonenKledingtrends voor dames in zomer 2020

Kledingtrends voor dames in zomer 2020

Nu het weer wat beter wordt, kan jij jouw warme truien weer opbergen in de kast. Ben jij voorbereid op de komende zomer en heb je de laatste modetrends al bekeken om zo jouw kast in te richten? Goed zo. Is dit niet het geval en ben je nog op zoek naar tips hoe jij jouw perfecte zomer outfit kan stylen? Lees dan dit blog!

A pop of colour

Eind vorig jaar zag je het misschien al voorbij komen hier en daar, maar de laatste ontwikkeling op het gebied van mode is toch echt dat je wat gedurfder mag omgaan met kleuren in jouw outfits. Ideaal voor de zomermaanden!

Ga bijvoorbeeld voor een compleet witte look, met een felrode tas of een blauwe cat eye zonnebril. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere tinten van een felle kleur te combineren in een outfit en daarmee de monochrome trend te volgen. Ook al is dat wel een beetje iets van de afgelopen herfst. Maar niet weet, misschien komt dit wel weer in de mode dit jaar.

Ga voor semi transparant

Hoe je het ook went of keert, deze zomer zal je heel veel vrouwen of jongere meiden zien rondlopen in een mesh-kanten-top. Het is namelijk ook helemaal in om jouw bh te laten zien, maar daar ben ik persoonlijk niet zo’n fan van.

Een goed alternatief is het dragen van een semi-transparante top. Een voordeel van deze trend is echter wel dat je de mogelijkheid krijgt om goed te spelen met het laten zien van jouw huid en het zo spannend kunt maken als je zelf wilt.

Verlies jezelf in de bermuda

Nee, ik heb het hier niet over de Bermuda driehoek waarin tal van zeerovers kwijt zijn geraakt… ik spreek hier over de bermuda shorts! Deze lente en zomer is dit item weer helemaal terug van weg geweest. Hij maakte zijn entree al een aantal jaar geleden, maar viel toen niet bij iedereen in de smaak.

Dit item heeft wel wat weg van de biker shorts die vorig jaar niet weg te slaan waren uit het straatbeeld, maar de bermuda is een stuk eleganter en verfijnder. Mocht je nou toch niet helemaal overtuigd zijn van deze trend maar wel een bermuda hebben aangeschaft? Draag hem dan in combinatie met een leuke hoed en enorme zonnebril dames, zo herkent niemand je meer en hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je een flater slaat in deze trend!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten