Unieke natuursteen tegels

0
502

Wat maakt natuursteen tegels uniek? De unieke kleur, structuur en tekeningen. Die unieke kleur, structuur en tekeningen zorgen voor natuurlijke, bruisende en levendige tegels. Deze natuursteen tegels passen bij elk interieur, van klassiek tot modern en eigentijds. Ze passen zowel in de woonkamer als op een prachtig terras. Natuursteen tegels zijn leverbaar in diverse bewerkingen en kleuren, zelfs in gemengde kleuren. Deze tegels zijn leverbaar in de bewerkingen gebrand, gezoet, gepolijst, geborsteld en verouderd (met een versleten look). Dankzij de vele kleuren en bewerkingen zijn deze unieke tegels toepasbaar voor iedere wens en interieur.

Er is een natuursteen tegel voor iedere ruimte

Je hebt bij natuursteen tegels de keuze uit allerlei soorten natuursteen. Elke soort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Er zijn onder andere tegels van hardsteen, travertin, marmer, leisteen en graniet leverbaar. Natuursteen tegels kunnen gebruikt worden in iedere ruimte. Voor een hal of gang is marmer en hardsteen een prima keuze, terwijl je voor jouw toilet kunt kiezen voor travertin mozaïek. Er is een selectie gemaakt van tegels die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de badkamer, het toilet, de keuken of de hal. Je kunt dus eenvoudig de tegels van natuursteen vinden die passen bij een bepaalde toepassing.

Natuursteenstrips zijn populair

Je kunt kiezen voor natuursteenstrips in de badkamer, het toilet of de keuken. Je kan kiezen voor deze vorm van decoratie in de badkamer als je een sfeervolle badkamer of juist stoere look wilt realiseren.  Naast het plaatsen van deze strips in de badkamer kan je er ook voor kiezen deze te plaatsen in de keuken of het toilet. Door het toevoegen van deze decoratie kan je een rustieke of juist stoere look creëren. Deze sierstrips, of om preciezer te zijn: fragmenten natuursteen, zijn onderling aan elkaar verlijmd. Deze fragmenten natuursteen zijn niet per se egaal van vorm of kleur. Het ene fragment komt daarbij net iets meer naar voren dan het andere. Natuursteenstrips worden met tegellijm zonder voegen vastgeplakt aan de muur. Ze sluiten dan naadloos op elkaar aan.

Natuursteenstrips voor in de badkamer

Ook bij natuursteenstrips in de badkamer ben je verzekerd van een uniek product en een levendige uitstraling. Kies je voor steenstrips in de badkamer? Dan zijn er zijn er allerlei combinaties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een prachtig assortiment natuursteen mozaïek. Met natuursteenstrips in de badkamer kun je een natuurlijke en toch moderne omgeving creëren. Dankzij de natuurlijke uitstraling wordt een sfeer gerealiseerd waarmee je helemaal tot rust kunt komen. Met tegelstrips van natuursteen kun je ook een warme, levendige en gezellige sfeer realiseren.