GezondheidVerschillende wintervakanties

Verschillende wintervakanties

De meeste mensen kiezen ervoor om in de zomer op vakantie te gaan. Kinderen hebben dan bijna zes weken zomervakantie en dan nemen de ouders ook vrij. Lekker naar de kust van Frankrijk of misschien wel naar een all inclusive resort in Turkije. Allemaal leuke zomervakantie ideeën. Maar wisten jullie dat het eigenlijk nog beter is om in de herfst en winter periode er even tussenuit te gaan. In deze donkere, koude periode ben je meer vatbaar voor een dip. Dit wil natuurlijk niemand dus dan moet je er zelf voor zorgen dat het niet zo ver komt. En dit kan je prima doen met een wintertrip.

Een wintersportvakantie

Ben je meer een persoon die van warme landen houdt of zoek je toch liever de kou op? Het is natuurlijk heel erg vanzelfsprekend om lekker op wintersportvakantie te gaan. Lekker tijdens de kerst of misschien wel net in januari, het kan allemaal. Maar wat zijn nou mooie wintersport gebieden om naar toe te gaan? Op een prachtige nummer 1 moet een perfect skigebied staan. Dit jaar heeft Serfaus-Fiss-Ladis deze plek mogen innemen. Serfaus-Fiss-Ladis is een ideaal wintersportgebied voor zowel families als vrienden. Het is een groot, variërend skigebied met uitstekende accommodaties en faciliteiten. Serfaus-Fiss-Ladis heeft de beschikking over ruim 200 kilometer aan pistes. Op een mooie tweede plek staat Zillertal arena. De Zillertal Arena is een plek waar veel Nederlanders graag genieten van de Oostenrijkse gezelligheid. De 143 kilometer aan prachtige pistes, de sfeervolle skidorpen en de authentieke sfeer maakt dit één van de beste skigebieden van 2019. Er zijn veel kindvriendelijke pistes en ook gevorderde skiërs komen met gemak aan hun trekken. In combinatie met de gezelligheid is het een fijne bestemming om er de wintersportvakantie door te brengen.

Een zonvakantie

Als je ervoor kiest om lekker naar de zon te gaan zijn er ook wat leuke bestemmingen om heen te gaan. In Spanje en Frankrijk etc. is het natuurlijk niet zo warm als dat het hoogzomer is maar het is er altijd lekkerder weer dan in Nederland. Een hele mooie bestemming is Toscane. In Toscane heb je allerlei leuke campings waar jij je met je gezin heel goed kunt vermaken. Een voorbeeld hiervan is camping norcenni girasole club. Omgeven door de mooie Toscaanse heuvels heeft deze camping alles voor een geslaagde vakantie, van een mooi zwembad tot heerlijk eten. Bij deze camping vind je twee bijzondere waterparken waar je kinderen zich zonder twijfel goed zullen vermaken.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten