Vrije TijdDe gezelligheid van kamperen

De gezelligheid van kamperen

Bijna iedereen heeft een verschillend idee van hoe een ideale vakantie eruit ziet. Sommige mensen willen een avontuurlijke vakantie, en andere mensen willen juist relaxen tijdens hun vakantie. Toch heeft het grootste gedeelte van de vakantiegangers een gemeenschappelijke voorwaarde: als er maar zon is! Zelf vind ik het ook erg belangrijk dat het niet al te koud is als ik op vakantie ga. Verder moet het natuurlijk ook een beetje gezellig zijn, of ik nou in mn eentje, met vrienden of met familie op vakantie ga. Zodoende kies ik dus vaak plekken in een warmer land waar ik ook veel gezelligheid kan verwachten. Vaak kom ik dan ook uit op een camping ergens in het zuiden van Europa. Soms Frankrijk of Italië, maar het liefst ga ik toch naar Spanje. Als jij ook voor gezelligheid en zon op vakantie gaat, dan kan ik het bezoeken van een Camping in Spanje heel erg aanraden, en dit is waarom!

De gezelligheid

Op een leuke, grote camping zoals Camping L'Amfora, kan je altijd een flinke portie gezelligheid verwachten. Of je nu lekker met het gezin weg wilt, of met een paar vrienden, je kan altijd aansluiting verwachten. Door de "open" aard van kamperen is het een stuk makkelijker om een groep gelijkgestemde mensen te vinden. Je kan ze vinden bij het zwembad, bij het restaurant, of gewoon een paar plekken verderop in hun eigen tentje. Als jij liever met jouw eigen reisgangers optrekt en het daar gezellig mee wilt maken dan kan dat ook. Door een beetje tactisch jouw tent, camper of caravan op te zetten kan je voor meer privacy of meer openheid kiezen. Bijvoorbeeld door de stoelen en dergelijke dichter bij het pad te zetten of meer naar de achterkant van jouw plek.

Nooit gebrek aan zon

Wat ik vaak het nadeel vind van een hotel is dat je bijna altijd eerst naar buiten moet gaan om een beetje zon te pakken. Klinkt natuurlijk heel logisch, maar het is een stuk makkelijker om steeds naar binnen en naar buiten te gaan als je op een kampeerplek staat dan wanneer je in een hotelkamer slaapt. Zo kan je eigenlijk op ieder moment van de dag met een paar stappen bij jouw zonnebed- of stoel zijn! Ook Camping Las Dunas is één van die campings waar je zowel van de zon als de gezelligheid kunt genieten, ongeacht hoe jouw reisgezelschap er uitziet. Nu weet je waarom ik iedereen een paar weekjes kamperen aan zou raden!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten