AlgemeenHandig toch, zo’n herenfiets?

Handig toch, zo’n herenfiets?

Stel je hebt net boodschappen gedaan en komt er na het uitpakken achter dat je nog één of twee dingen vergeten bent. Dan heb je eigenlijk niet meer zo’n zin om die nog te gaan halen, maar ja, je hebt ze immers wel nodig. Maar het is toch zonde om de auto te pakken voor zo’n korte afstand met zo weinig boodschappen? Stap dan even op je herenfiets en haal het alsnog op. Dan ben je dus ook even buiten geweest. Win-win dan toch?

Schaf een herenfiets aan

Als je nog geen fiets hebt omdat je eigenlijk dacht dat je er geen nodig zou hebben of omdat je vorige fiets bijvoorbeeld kapot is gegaan maar je er nog niet aan toe bent gekomen om een nieuwe te halen, dan is dit dus het moment. Je bent er dus achter gekomen dat het eigenlijk best wel handig is om een fiets te hebben voor bijvoorbeeld zulk soort kleine boodschapjes of als je het misschien gewoon wel leuk vindt om af en toe eens een rondje te fietsen. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het handig is, maar ja, aan een lijst redenen heb je nog niks als je toch geen fiets hebt. Dus neem bijvoorbeeld eens een kijkje online of in een fietsenwinkel in de buurt en ga op zoek naar de juiste herenfiets voor jou.

Er zijn er genoeg om uit te kiezen

In Nederland zul je nou nooit direct te horen krijgen dat er weinig keuze is uit fietsen, want bijna iedereen in Nederland heeft wel een fiets in de schuur staan, of misschien wel meerdere. Er is genoeg keuze uit herenfietsen, of je nu een elektrische wil, een gewone fiets, een blauwe, groene, of zwarte, alles is te vinden. Dus aan een tekort zal het niet zomaar liggen. Dus kijk eens welke er bij jou past.

En dan lekker gaan fietsen

En als jij dan een fiets hebt uitgekozen, dan kun je dus ook lekker op stap gaan en de korte of misschien zelfs de langere afstanden fietsen. Het is sowieso handig als je ergens in jouw dorp of stad moet zijn, maar het is ook leuk als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en daar ook nog eens rond wilt fietsen om te kijken wat er allemaal is. Dus kies een mooie herenfiets die bij jou past, stap er op, en fiets eens een rondje om te kijken wat jij er nu eigenlijk van vindt.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten