GezondheidGezellige vakantielanden met mooi weer

Gezellige vakantielanden met mooi weer

Van je vakanties moet je het hebben. Niet alleen zijn het mooie gelegenheden om je werk even helemaal van je af te zetten. Ook is het leuk met de mensen met wie je gaat. Je kunt bijvoorbeeld met vriendinnen die je niet zo heel vaak meer ziet op vakantie gaan om de vriendschap weer nieuw leven in te blazen. Of jij en je partner kunnen samen romantisch weggaan. Het is hoe dan ook een sociaal iets om op vakantie te gaan, dus daar hoort ook een land bij waar je sociaal kunt zijn. In deze blog 3 landen waar je naartoe zou kunnen gaan voor de gezelligheid, en omdat ze natuurlijk mooi weer hebben.

Aruba

Als je in het laagseizoen gaat zijn vliegtickets voor een vakantie Aruba niet zo duur. En al helemaal niet als je last-minute deals neemt met hotel en alles erbij! Aruba is gezellig omdat het zó ontzettend tropisch is. De hele dag op het strand vertoeven is een sociale activiteit. Je kunt strandspelletjes doen of lekker kletsen met muziek aan. Daarnaast kun je op het eiland leuke dingen doen samen met je andere vakantiegangers. Aruba is gewoon chill. Er zijn bovendien allemaal bars waar je een heerlijke cocktail kunt drinken. Die kenmerken zich natuurlijk door die tropische rieten daken, die de boel nog een stuk gezelliger maken dan anders. Aruba here we come!

Thailand

Met Thailand bedoel ik eigenlijk die eilandjes die zich in het zuiden begeven. Daar heb je de o zo bekende full moon party’s. Ook kun je op de Thaise eilandjes superleuk met een scooter gaan touren. Gezellig met z’n tweetjes op de scooter rondrijden en op zoek gaan naar watervalletjes. Ook zijn er hier op de eilandjes leuke uitgaansgelegenheden, voor ieder wat wils. Je kunt er bovendien voor kiezen om in een knus houten hutje te slapen aan het strand. Let wel, hier kunnen wel eens grote spinnen zijn (ik spreek uit ervaring).

Spanje

Omdat Spanje zo’n lekker tapasland is vind ik ook dat ‘ie in deze lijst thuishoort. Het enige nadeel aan Spanje is dat de restaurants überhaupt pas om 10 uur ’s avonds opengaan (ik spreek ook weer uit ervaring). Je krijgt er wel lekkere tapas voor terug (dus eet ook gewoon veel tapas om 5 uur want anders ga je dood tegen etenstijd). En verder is Spanje natuurlijk ook mooi. Voornamelijk de steden en dorpjes zijn knus, met kleine steegjes tussen kleurige gebouwen.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten