WonenTegeltjeswijsheid voor aan de muur

Tegeltjeswijsheid voor aan de muur

Wie kent ze niet: de tegeltjes met mooie spreuken voor aan de muur. Om maar enkelen te noemen: 'Eigen haard is goud waard', of 'Van alles is teveel, behalve van liefde'. Of denk aan 'Van het concert des levens heeft niemand een program'. Er zijn talloze teksten die je kunt kopen op tegeltjes. Ook kun je online op veel websites tegeltjes laten bedrukken met een reeds bestaande, of zelfverzonnen spreuk. Leuk om te geven of om te krijgen, dat soort tegeltjeswijsheid. Je kunt een tegeltje online ontwerpen met een passende spreuk voor diverse gelegenheden. Denk daarbij aan huwelijk, verjaardag of kraamcadeau. Een Delfts blauw tegeltje met passende spreuk doet het altijd goed. Je kunt er een luchtige spreuk op laten drukken of bijvoorbeeld een Boeddhistische wijsheid. Nog een paar voorbeelden van spreuken zijn: 'Praat niet over jezelf, dat doen wij wel als je weg bent' of 'Tel wat je hebt en niet wat je mist'. Wie weet heb jij zelf nog wel veel creatieve ideeën voor passende spreuken! 

Diverse andere producten laten bedrukken

Online zijn er dus veel websites waar je producten kunt uitkiezen om te laten bedrukken. Denk ook eens aan het bedrukken van een rugzak met naam. Rugzakken kun je kopen in verschillende materialen, zoals grappige pluchen rugzakken of polyester rugzakken die weerbestendig zijn. Of wat dacht je van hippe ribstof-rugzakken? Deze kun je allemaal laten voorzien van een naam. Een rugzakje als kraamcadeau met de naam van een pasgeborene erop, de naam van een vriend of vriendin op de tas, noem maar op. Een rugzak met naam als verjaarscadeau doet het altijd goed! Voor een rugzak met naam die je laat bedrukken betaal je online ongeveer 30 euro. Deze wordt zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. Er zijn veel kleuren, stijlen en maten online beschikbaar, zo is er voor ieder wat wils. Meestal betreffen het kinderrugzakken. Op sommige websites kun je uiteraard ook rugzakken voor volwassen van een mooi borduurwerk laten voorzien. 

Voor je bedrijf of op de beurs

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke originele gadgets om te bedrukken. Indien je bij een vrijwilligersorganisatie werkt en de stichting wilt promoten kan het een goed idee zijn om wat leuke dingen te laten bedrukken om uit te delen op een beurs of jaarmarkt, om jezelf zichtbaarder te maken. Een goede PR trekt klanten! Voor bedrijven kan dit ook geschikt zijn. Denk daarbij aan keycoards, bidons, pennen, petten of kaartjes. En natuurlijk kun je tijdens deze corona-tijd ook mondkapjes laten voorzien van jouw bedrijfslogo (in het OV zijn deze immers nog steeds verplicht). Dus of je nu kiest voor tegeltjeswijsheid, een rugzak met naam of leuke stichting- of bedrijfsgadgets, online is genoeg inspiratie te vinden voor deze doeleinden.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten