WonenWelke BadkamerXXL badkuip past het beste in jouw badkamer?

Welke BadkamerXXL badkuip past het beste in jouw badkamer?

Stel je eens voor: een heerlijk warm bad in een luxueuze badkamer. Daar kom je toch helemaal tot rust? Je kunt je even lekker terugtrekken en genieten van het warme water en de lekker geurende bathbombs. Maar voordat jij je helemaal kunt onderdompelen, moet je eerst een keuze maken. Want welke badkuip komt er in jouw badkamer te staan? Met de toenemende populariteit van het badderen zijn er veel verschillende soorten badkuipen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan halfvrijstaande baden of badkuipen op pootjes. En welk bad past er nu het beste in jouw badkamer? Om je een beetje op weg te helpen lees je in dit artikel alles over de populairste soorten badkuipen. Zo ben jij goed voorbereid en kun je de beste keuze maken uit het ruime assortiment badkuipen van BadkamerXXL.

Badkuip op pootjes

Eén van de meest populaire badkuipen bij BadkamerXXL zijn de badkuipen op pootjes. Deze badkuipen zijn uitzonderlijk omdat ze de vloer niet aanraken, en hebben een zeer luxueuze uitstraling. Badkuipen op pootjes kenmerken zich door het eenvoudige design en kunnen een mooie eyecatcher zijn in een moderne badkamer. Bij deze badkuipen is het overigens wel belangrijk om je van tevoren goed te laten informeren, bijvoorbeeld over de waterafvoer. Je wilt immers wel dat alles mooi kan worden afgewerkt. Maak je geen zorgen, want een medewerker van BadkamerXXL kan je goed adviseren.

Halfvrijstaande baden

Halfvrijstaande baden worden meestal slechts aan één zijde aan de muur gemonteerd. Deze badkuipen zijn geschikt voor zeer veel badkamers, omdat ze minder ruimte in beslag nemen dan een volledig vrijstaand bad. Heb je een kleinere badkamer? Kies dan vooral voor een halfvrijstaand bad, zodat je genoeg ruimte overhoudt om te kunnen lopen. Maak je geen zorgen over de designs, want halfvrijstaande baden zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk kiezen voor een badkuip in dezelfde kleuren als de rest van je badkamermeubels. Dit zorgt voor eenvoud en rust in je badkamer, waardoor jij je optimaal zult kunnen ontspannen.

Whirlpool

Ben je op zoek naar een badkuip waarin je helemaal tot rust kunt komen? Dan is de whirlpool misschien wel iets voor jou. Deze badkuipen zijn uitgerust met extra functies, zoals bijvoorbeeld een massagesysteem of een bubbelbad. Nu denk je misschien dat je hier een hele grote badkamer voor nodig hebt, maar niets is minder waar. Whirlpools zijn namelijk ook verkrijgbaar als halfvrijstaande baden. Twijfel je of een whirlpool wel de beste keuze is voor jou? Schroom dan vooral niet om advies te vragen, bijvoorbeeld aan één van de gespecialiseerde medewerkers van BadkamerXXL. Zo kun je vervelende teleurstellingen in de toekomst voorkomen.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten