Jassen heren: lekker knus en warm online

0
979
jassen heren

Mijn vriend is heel praktisch. Hij is wat minder modebewust. Maar dat geeft niet want daar heeft hij mij voor. Als het om kleding gaat heeft mijn vriend een hele nuchtere instelling. Het moet lekker zitten en het moet functioneel zijn. Dus een jas moet de kou en de regen tegenhouden en hij moet comfortabel zijn. Opzoek naar jassen heren zijn dat de enige criteria die hij handhaaft. Je begrijpt dat hij meestal niet veel tijd nodig heeft om te shoppen. Maar of het hem dan leuk staat en of hij een beetje met de tijd meegaat, dat is de vraag. Dat kan hem dus niet zoveel schelen. Maar mij wel want ik loop vaak naast hem. Jassen heren moeten knus en lekker warm zijn. En deze winter gaat hij daar weer naar kijken. Ik kijk ook nog een beetje naar stijl.

Jassen heren: knus online

Mijn vriend heeft het online shoppen helemaal ontdekt, ook voor zijn knusse heren jas. Alles wat hem een excuus geeft om niet met mij de stad in te moeten is goed. Hij haat winkelen. Maar met en mok koffie vanuit de luie stoel vindt hij het toch wel goed te doen. En ik vind het ook wel gezellig zo. We hoeven de deur niet uit en het online aanbod is veel groter dan in de winkels. Meestal shoppen we dus tegenwoordig online samen. Over knus gesproken. Zo achter het scherm en op zijn gemak, laat mijn vriend veel van de beslissingen aan mij over. Zo zorg ik er toch voor dat hij er geweldig uitziet. Stiekem vindt hij dat natuurlijk ook echt wel leuk want wie krijgt er nu niet graag complimenten? Dus het is een win win situatie. Wat ook zo fijn is aan online shoppen is dat we het op ons gemak kunnen passen. Vroeger zei mijn vriend in de winkels: ‘Het is mijn maat dus het zal wel goed zijn.’ Hij weigerde vaak kleedhokjes in te gaan. Nou ja, dat kan ik ook wel begrijpen. Het is veel beter om rustig thuis alles te passen.

Warm de winter in

Inmiddels hebben we heel veel jassen heren bekeken en de keuze is gemaakt. De jas hangt aan de kapstok en ik en mijn vriend zijn blij. Hij omdat de jas lekker functioneel en warm is en ik omdat hij er hip en modern uitziet. Dus al met al hebben we beiden ons zin!