WonenBuitenzonwering

Buitenzonwering

Wat een heerlijke tijd dit! De lente glijdt langzaam over in de zomer. De zonuren lopen lekker op. Je kan al een drankje op je balkon of in de tuin doen na werktijd, dan is de temperatuur nog heerlijk en de zon lekker warm. In deze tijd kan je volop in de zon vertoeven. Verderop in de zomer is het ook fijn wanneer je een schaduw plek hebt of in elk geval de zon buiten je huis houdt. Wat zijn dan de mogelijkheden?

Wat is de buitenzonwering?

Het is altijd verstandig goede raambekleding in huis te hebben. Dit zal de zon altijd weren en heeft automatisch een isolerende werking waardoor het zomers lekker koel blijft in je huis. Heb je het geluk met een tuin op het zuiden, dan kan je volop genieten van alle zonnestralen in huis. Wil je dit beperken dan is buitenzonwering een goede optie. Dit is zonwering dat aan de buitenkant van je huis wordt aangebracht. En daar heb je verschillende keuzes in. 

Soorten buitenzonwering

Wil je echt geen straaltje zon in huis dan zijn rolluiken of screens iets voor jou. Deze worden zo dicht mogelijk tegen het raam gemonteerd. Kies je voor rolluiken dan maak je je huis ook een stuk veiliger, want inbrekers komen lastiger binnen. Wil je je ramen minder drastisch afsluiten denk dan aan knikarmschermen of markiezen. Een knikarmscherm is een soort luifel waar je prima onder kunt zitten en genieten van de schaduw. Twee vliegen in één klap; zon buiten de deur en schaduw op je terras. Wil je echter een persoonlijke tint aan je huis meegeven kies dan voor markiezen. Perfecte zonwering met een bijzondere uitstraling. Deze luifeltjes worden voor elk raam geplaatst en zijn ook in een erker mogelijk.

Volop variatie voor jou

Waar je uiteindelijk ook voor kiest, buitenzonwering is er in allerlei varianten. Diverse uitvoeringen, verschillende stoffen en dessins en heel veel kleuren. Ben je benieuwd naar wat de beste buitenzonwering is voor jouw huis is? Kom langs bij woonwinkel in Steenwijk. Hier vind je inspiratie en ze geven niet alleen advies over alle mogelijkheden, ze meten en monteren ook. Laat maar komen die zonovergoten zomer!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten