AlgemeenOh help! Mijn harde schijf is gecrasht!

Oh help! Mijn harde schijf is gecrasht!

Daar ben je dus echt mooi klaar mee. Want die harde schijf staat vol met alles wat je er ooit op hebt opgeslagen. Van de eerste foto’s van de kinderen tot de meest recente vakantiekiekjes. Als dat weg is, dan mis je dus een heel deel van je leven. Dat klinkt dramatisch, maar eigenlijk is het nog waar ook. Want zo’n harde schijf is bedoeld om veilig te zijn, daar ga je dan ook vanuit. Je bewaart je hele leven op dat ding. Gelukkig is er een manier om de bestanden weer terug te halen: Data Recovery Nederland weet daar alles van. Zij kunnen je echt helpen!

Data Recovery is echt een vak apart

Je hebt dan namelijk echt technische kennis nodig. En veel geduld. En geef maar toe: als het jou overkomt, wil je dat het NU opgelost wordt. Je moet dan ook niet gaan proberen om zelf aan de gang te gaan om de harde schijf te herstellen. Laat dat gewoon over aan de mensen van Data Recovery Nederland. Zij weten wat ze doen! Zij kunnen jouw harde schijf herstellen. Je maakt online een afspraak en levert je harde schijf in op een van de locaties in Nederland. Er wordt dan een analyse gedaan van het probleem en je krijgt een offerte. Aan de hand daarvan kunnen de medewerkers aan de gang. De resultaten zijn vaak verbluffend!

Wat moet je vooral niet doen?

Maak nooit je harde schijf open om even te kijken. De kans is groot dat je zelf niet weet waar je naar kijkt en de kans is nog veel groter dat Data Recovery Nederland dan niets meer kan met jouw harde schijf. Dat zou jammer zijn. Verder is het natuurlijk belangrijk om voorzichtig met je harde schijf om te gaan. Dat kan heel veel ellende voorkomen. Bewaar een externe harde schijf in een kluis om ‘m te beschermen tegen brand en water. Zorg ook vooral dat je kinderen er niet bij kunnen komen. Wanneer je met deze externe harde schijf gaat lopen, zorg er dan voor dat je dat geconcentreerd doet. Niet even snel-snel. Daar komen ongelukken van! Maar ook de interne harde schijf kan crashen. Om ellende en verdriet te voorkomen kun je er dan voor kiezen om een externe harde schijf te gebruiken als backup. Werk je backup regelmatig bij.

Is het herstellen van een harde schijf duur?

Dat hangt af van verschillende factoren. Om te beginnen is het natuurlijk vakwerk om een harde schijf te herstellen, dat kan niet iedereen. Daarnaast is het van belang dat er achterhaald wordt wat er precies mis is. Je kunt pas beginnen met herstellen als je de oorzaak van de fout weet. En… wat is duur? Als het gaat om de foto’s van de geboortes van je kinderen? Of alle foto’s van je trouwen? Die zijn natuurlijk onbetaalbaar en niet nogmaals te maken.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten