AlgemeenLingerie anno 2019

Lingerie anno 2019

Ik denk dat ik voor alle mannen spreek als ik zeg dat lingerie met de jaren alleen maar is verbeterd. Er is voor ieder wat wils en alle onderkleding wordt tegenwoordig zo ontworpen, dat het sexy en intiem blijft. In deze blog beschrijf ik de nieuwe lingerietrends die mij zijn opgevallen en waar ook mijn persoonlijke voorkeur naar uitgaat.

Geen lingerie, maar toch wel lingerie

Het eerste wat mij is opgevallen van de afgelopen maanden, is dat veel ondergoed wat eigenlijk nooit onder lingerie viel, tegenwoordig zo is ontworpen dat het wat mij betreft tussen de kanten setjes tussen past. Het ondergoed wat ik hiermee bedoel zijn voornamelijk de sportkleding van Calvin Klein. Ik kan mij voorstellen dat veel vrouwen deze onderkleding dragen omdat het comfortabel zit. Mijn vriendin vindt het geweldig omdat er dan “geen gezeik is met beugels en sluitingen enzo”. De voorgaande jaren was de opvatting dat comfortabele onderkleding over het algemeen niet sexy werd gevonden. Toch zijn mijn vriendin en ik er inmiddels over eens dat de comfy setjes van Calvin Klein haar erg goed staan en wat mij betreft vaker gedragen mogen worden! Overigens geldt dit niet alleen voor het merk Calvin Klein, ook de H&M en de Hema doen vrolijk mee met deze comfy lingerie.

Bodies

Het is misschien een hele onderneming en lang niet zo comfortabel als de onderkleding die ik hiervoor heb besproken, maar de bodies zijn ook in trend tegenwoordig. Voor veel mannen geldt hoe minder stof hoe beter, maar met de bodies wordt daar wel anders over gedacht. Vooral de kanten en doorschijnende bodies doen het goed voor mij. Ook zie ik steeds meer vrouwen de bodies onderdeel laten maken van hun uitgaansoutfit. Ik zou wel willen aanraden dit classy te houden, door het te combineren met een nette broek en een blazer of een ander soort tof jasje. Je wil er immers niet letterlijk in je ondergoed bijlopen. Ook voor de vrouwen die wat minder zelfverzekerd zijn, is de body een uitkomst en een aanrader!

Romantische lingerie

Wat mij ook opvalt als ik met mijn vriendin in een lingerie zaak sta of wanneer zij haar nieuwste aankopen laat zien, is dat lingerie tegenwoordig helemaal niet meer alleen de kleuren zwart en rood aanneemt en dat niet alles van kant meer hoeft te zijn. De trends die wij op de straat zien in kleding, worden weerspiegeld in de lingerie. Zo hangen tegenwoordig veel setjes met pastelkleuren of met een bloemenprintje in de winkel. Ik noem dit zelf romantische lingerie en ik ben fan!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten