WonenSfeervolle muren met wijzonol en latex verf

Sfeervolle muren met wijzonol en latex verf

De kleur van de muur bepaalt de sfeer in je huis. Om een echte cosy sfeer te creëren is het verstandig om de kleur van jouw muren eens onder de loep te nemen. Wil je meer warmte in huis? Kies dan voor rode tinten of verf met een vleugje geel er door heen. Door je huis in een warme kleur te verven met Wijzonol of latex verf creëer je in no-time een gezellige sfeer.

Wijzonol verf in verschillende kleuren

Misschien heb je Wijzonol verf al eens vaker voorbij zien komen. Dat kan wel eens kloppen want het is een van de grootste verfmerken van Nederland. Met de lakverven kun je verschillende soorten looks creëren. Als je houdt van een shiny finish kies je voor de hoogglans variant. Voor wat meer rust in huis is de half-glans uitvoering geschikter. Voordat je enthousiast gaat beginnen met verven is het van belang om een grondverf uit te kiezen. Dit zorgt voor een goede basis zodat je het perfecte eindresultaat kunt bereiken. Zoek een grondverf uit die past bij de ondergrond. Daarna is het tijd om de verf zelf uit kiezen. Het is mogelijk om verschillende soorten verf met elkaar te mengen zodat je de kleur vindt die jij in gedachten hebt. Zo is het mogelijk om verschillende warme tinten met elkaar te mengen zodat er echt een persoonlijke kleur wordt samengesteld. Wil je gaan voor totaal iets anders, kijk dan eens bij de muurverf. Dit is ook één van de woontrends voor volgend jaar dus leuk om eens uit te proberen!

Trendtopper latex verf

Genoeg van steriele muren? Wil je echt eens wat anders met die saaie muur in huis doen? Niet voor niks is latex verf, oftwel muurverf, de trend voor volgend jaar. Je bereikt er een tof resultaat mee en tegelijkertijd is het ook nog eens goed voor het milieu. Het zal je interieur een geheel nieuwe impuls geven. Kies voor warme kleurpigmenten waardoor je meteen een sfeervol effect creëert. Als je enthousiast bent over het resultaat kun je ook overwegen om buiten met muurverf aan de slag te gaan. Veel van deze soorten verf zijn namelijk ook prima bruikbaar voor buiten. Veel mensen gebruiken een witte kleur om hun muur mee te verven maar het is natuurlijk ook mogelijk om allerlei kleuren met elkaar te mengen net als bij normale verf. Andere opties dan wit zijn bijvoorbeeld het mengen van verschillende grijstinten. Dit zal ook een heel stijlvol resultaat geven. Doe er bijvoorbeeld een beetje groen doorheen zodat het niet te eentonig wordt. Ook is het leuk om los te gaan met allerlei natuurlijke tinten. Met mengen kun je daar eigenlijk nooit de fout in gaan. Kies een paar lichte tinten en mix ze tot een mooie muurverf. Zandtinten zijn ook kleuren die het goed doen in de vorm van muurverf. Kortom, er zijn genoeg opties en je kunt eigenlijk nooit de mist in gaan met muurverf.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten