Vrije TijdSantoni staat voor pure klasse

Santoni staat voor pure klasse

Santoni schoenen staan voor echte klasse. Dit merk heeft zijn sporen dik verdiend in de modewereld. Zo heeft Santoni een enorm grote collectie aan herenschoenen maar ook een vrouwenlijn. Sinds 1975 werkt Santoni uitsluitend met mensen die hun vak begrijpen. Echte kunstenaars dus. De kwaliteit van dit merk is uitmuntend en niks wordt aan het toeval overgelaten. Het proces van een gemiddelde schoen neemt dan ook tot wel 13 dagen in beslag! Werkelijk elk paar schoenen dat de Italiaanse fabriek verlaat wordt gecontroleerd en zo nodig geperfectioneerd. Gewoon, omdat Santoni het niet voor minder doet! Zo wordt elk paar schoenen nog eens extra door de molen gehaald voordat dit paar de fabriek verlaat. Waar zie je nou nog dat een merk zulke hoge eisen stelt aan zijn producten?

Santoni heeft een groot aanbod

Voor werkelijk elke soort herenschoenen kun je bij dit exclusieve merk terecht. Zo moet je vooral denken aan luxe nette schoenen. Maar ook sneakers zijn opgenomen in het aanbod van Santoni. Daarnaast biedt dit merk onder andere boots, mocassins, gespschoenen en halfhoge schoenen. Voor ieder wat wils dus! Voor veel van de schoenen is het mogelijk de modellen in verschillende kleuren te bestellen. Zo zijn er verschillende soorten leer in de kleuren van bruin tot en met zwart en alles daartussenin. Ook kun je bijpassende accessoires kopen in dezelfde stijl, bijvoorbeeld een riem. Zo klopt je outfit altijd van top tot teen! Denk wel goed na voordat je een keuze maakt voor één van de modellen van Santoni, want de kwaliteit komt wel met een zekere prijs. Zo betaal je gemiddeld genomen wat meer voor een schoen van dit merk maar dit bedrag haal je er gemakkelijk weer uit. Alleen al in de tijd dat ik normaal meerdere schoenen zou moeten kopen heb ik maar één paar van mijn favoriete merk nodig. Al heb ik natuurlijk meerdere paren omdat ik er geen genoeg van kan krijgen!

Santoni is voor mij de nummer één!

Zelf heb ik meerdere paren Santoni schoenen gekocht. Zo heb ik een paar gespschoenen maar ook een gewone sneaker schoen. Met beiden ben ik heel tevreden. Ook met de service van de winkel waar mijn Santoni schoeisel werd verkocht ben ik zeer tevreden. Zo kreeg ik nadat een gesp had losgelaten gewoon de reparatie vergoed. Daarnaast blijven de schoenen erg mooi. Zelfs nu ik een paar dagelijks draag blijft bijvoorbeeld de kleur en het draagcomfort precies zoals bij de aankoop hiervan. Je krijgt dus ook daadwerkelijk de kwaliteit schoen die wordt beloofd.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten