ZakelijkVakverdelers produceren met een lasermachine

Vakverdelers produceren met een lasermachine

Met een vakverdeler deel je een la of een andere ruimte op in meerdere kleinere stukken. Superhandig! De organiseer- en opruimfilmpjes vliegen je op social media om de oren. Dus je hebt waarschijnlijk al verschillende standaardoplossingen voorbij zien komen. Jij als specialist voorziet jouw klanten natuurlijk van maatwerk en dat kan vanzelfsprekend ook een product als een vakverdeler zijn.

Snelle en gebruiksvriendelijke technologie

Ben je bekend met het lasersnijden van vakverdelers? Want lasersnijden is een hedendaagse, vlotte en gebruiksvriendelijke techniek. Met een ontwerp in grafische software, een lasermachine en je materiaal kun je aan de slag. Talloze materialen zijn te verwerken: van hout tot kunststof en van textiel tot karton. En daar blijft het niet bij. Met een BRM-laser kan het allemaal!

Vrijheid in uitvoering en materiaal

Waarschijnlijk denk je bij vakverdelers direct aan de toepassing in lades. Maar wat te denken van schuimen exemplaren in koffers die ervoor zorgen dat alles op z’n plek blijft en krasvrij blijft. Of de papieren of kartonnen versies die in verpakkingen en verzenddozen gebruikt worden. Gebruik je een lasermachine in de interieurbouw? Dan ben je compleet vrij om de binnenkant van de kast van je klant net zoveel aandacht te geven als de buitenkant. Of je daarvoor verschillende materialen kiest is helemaal aan jou.

Laseren biedt duidelijke voordelen

Een groot pluspunt van snijden met een lasermachine is de ongekende nauwkeurigheid. Met de laserstraal van 0,1 mm werk je zo precies dat je onderdelen snijdt die je perfect in elkaar kunt schuiven. Bij bepaalde toepassingen heb je daardoor niet eens lijm of een andere bevestiging nodig. Ideaal! Wil je je op maat gemaakte vakverdeler een logo meegeven? Dan kan! Want met dezelfde lasermachine graveer je afbeeldingen, teksten of nummers op je items. Zo werk je ook nog eens aan de zichtbaarheid van jouw merk. Win win!

Een lasermachine: onmisbaar voor uiteenlopende branches

Door de duidelijke voordelen van laseren is een lasermachine niet meer weg te denken in de kunststofverwerking. Wil je meer lezen over wat een BRM-laser betekent voor deze – en nog veel meer – branches? Dan kan hier.

 

 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten