AlgemeenOrigineel kraamcadeau; rugzak voor een kind

Origineel kraamcadeau; rugzak voor een kind

Ben jij op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een vriendin? Niets is zo leuk als met een echt origineel cadeau aan te komen, in plaats van weer een speen, knuffel of boekje. Wellicht kun je eens denken aan een item waar ze later iets aan hebben? Denk eens aan een rugzak voor een kind, die kan hij of zij straks meenemen naar de peuterspeelzaal of basisschool. En met een naam op de rugzak voor ene kind kan hij of zij ook zijn of haar eigen rugzak herkennen! Hoe leuk is dat?!

Gepersonaliseerde rugzak met naam voor kind

Wil jij het meest unieke kraamcadeau voor je vriendin scoren? Een rugzak voor een kind met naam is gegarandeerd een succes! Ze zijn er in alle soorten en maten en de naam kan erop worden geborduurd. Vaak kan je kiezen uit verschillende lettertypes, zodat je het helemaal naar eigen smaak aan kan passen! Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens heel praktisch. Op school zitten natuurlijk meerdere kinderen in de klas en je wil natuurlijk niet dat je kind zijn of haar rugzakje kwijtraakt. Met een naam op de rugzak kan een kindje zijn of haar eigen tas goed herkennen. Super handig! 

Rugzak met naam als kraamcadeau in verschillende kleuren

Een rugzak met naam als kraamcadeau bestaan in verschillende kleuren, zoals lichtroze voor meisjes en lichtblauw en lichtgroen voor jongens. Voor iedereen is wel een passende kleur te vinden. Ook kan je kiezen voor een rugzak met verschillende prints. Wat dacht je van bloemetjes, hertjes, vogeltjes of hartjes? Superleuk, toch?!

Verschillende materialen

Rugzakken voor kinderen zijn gemaakt van verschillende materialen. Je hebt rugzakken die zijn gemaakt van duurzame gerecyclede petflessen, of kies voor een stevige ribstof. De voering is veelal gemaakt van polyester. Er zijn ook rugzakken in de vorm van een beer; lekker zacht en met een hoog knuffelgehalte! Dus een gepersonaliseerde rugzak is altijd een goed en origineel idee om als kraamcadeau te geven.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten