FinancieelWeekend vrij? Zo maak je het gezellig zonder veel geld uit te...

Weekend vrij? Zo maak je het gezellig zonder veel geld uit te geven

Soms heb je periodes waarin je ieder weekend wel een feestje of een andere afspraak hebt. Wanneer je eindelijk een weekendje vrij bent is het niet verkeerd het rustig aan te doen. Wij geven je 5 tips om er een gezellig weekend van te maken zonder veel geld uit te geven.

Tip 1: Actie!

Je hebt vast nog wel een spannend bordspel in de kast staan die weer onder het stof vandaan getoverd kan worden. Nodig wat vrienden uit en je hebt zeker weten een gezellige en competitieve avond.

Tip 2: Lekker thuis

Thuis een drankje doen kan soms net zo leuk zijn als de stad in gaan. Buiten het feit dat je in alle rust een goed gesprek kan voeren zonder lawaai om je heen,  is het ook nog eens goedkoper wanneer je je eigen drinken haalt. Trek de glasgordijnen dicht en de rolgordijnen omlaag zodat niemand naar binnen kan gluren.

Tip 3: Genieten maar

Heb je geen zin om je klaar te maken en naar de bioscoop te gaan maar kijk je liever een film of serie thuis? Goede keuze! Via Videoland of Netflix kijk je al je favoriete films en series voor een goedkoper tarief dan de bioscoop. Nestel je lekker in de bank en kom er de hele avond niet meer van af, genieten maar!

Tip 4: Samen koken

Uit eten is erg lekker, maar vaak wel aardig aan de prijs. Zelf iets lekkers bereiden bespaart kosten en is daarnaast nog eens zeer vermakelijk. Nodig je vrienden uit om samen te koken en vervolgens heerlijk te dineren, plezier gegarandeerd.

Tip 5: Mancave

Heb je toevallig nog een kelder of schuurtje leeg staan? Tover deze om tot mancave! Je kunt heel simpel beginnen, een bank en een krat bier zijn al genoeg om je te vermaken. Wanneer je op een later moment meer tijd over hebt kun je het verder uitbreiden met allerlei leuke dingen zoals een dartbord en misschien zelfs een gave bar!

Waar ben jij in het weekend vaak te vinden?

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten