FinancieelBenieuwd naar de kosten van een persoonlijke lening?

Benieuwd naar de kosten van een persoonlijke lening?

Ben je bang voor hoge kosten van een persoonlijke lening? Nergens voor nodig, want kies je voor een goede partij dan ben je voordelig uit. Kies je voor een lening bij Frisia dan betaal je voor een lening al een vaste lage rente van 4.7%. De rente is niet alleen vast laag, maar los je ook nog eens boetevrij af. Tegen heldere voorwaarden kun jij voordelig een lening afsluiten. De persoonlijke lening biedt maximale zekerheid: zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Een persoonlijke lening houdt een krediet met vaste looptijd en maandelijkse aflossing in.

Kosten persoonlijke lening: verrassend voordelig

Niet alle persoonlijke leningen zijn even voordelig, maar sluit je hem bij de juiste partij af, dan betaal je minimale rente en kun je bovendien altijd extra boetevrij aflossen om de totale leningsduur te verkorten. Boetevrij versneld aflossen is bij lang niet alle partijen mogelijk, maar dus wel bij Frisia. De minimale lening bedraagt 5.000 euro. Met een rente van 4.7% betekent dit dat je 5.235 euro moet terugbetalen. Je bepaalt zelf hoelang de leenperiode moet zijn: de periode kan 120 maanden bedragen, maar ook zes. Het is maar net wat jou het beste uitkomt.

Waarvoor is een persoonlijke lening geschikt?

Er zijn tal van scenario’s denkbaar waarom je op korte tijd een leenbedrag nodig hebt. In de regel moet je alleen lenen als je het totaalbedrag op het moment zelf niet uit eigen middelen kunt ophoesten. Een persoonlijke lening is ideaal voor de aankoop van een product met een beperkte gebruiksduur. Denk bijvoorbeeld aan een camper of auto, maar ook een tuin. Ook als je wil gaan verbouwen, kan een persoonlijke lening uitkomst bieden. De kosten van een persoonlijke lening verschillen per aanbieder (afhankelijk van de rente), maar Frisia biedt de laagste rente in Nederland aan en is daarmee het voordeligst. Het fijne van de persoonlijke lening is dat deze in principe door iedereen is af te sluiten. Wel moet je rekening houden met de voorwaarde dat je over voldoende inkomen beschikt om de lening in termijnen terug te betalen.

Waarom kiezen voor deze aanbieder?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor Frisia zou moeten kiezen. De meest voor de hand liggende is wel het historisch lage – en vaste – rentebedrag vanaf 4/7%. Verder kun je hier onafhankelijk leningen vergelijken. Je kunt de lening volledig online afsluiten en ontvangt al binnen enkele uren een vrijblijvende offerte. Wist je dat Frisia gemiddeld met een 9.0 wordt beoordeeld? Tel uit je winst. Het aanvragen van de lening gaat gemakkelijk en snel.

Stappen aanvragen persoonlijke lening

De kosten voor een persoonlijke lening zijn voordelig. Ook het aanvragen van de lening is voordelig. Dit gaat binnen enkele minuten. De offerte volgt binnen enkele uren. Je kunt deze zo lang bestuderen als je zelf wilt. Digitaal tekenen is meestal mogelijk. Of maak eerst van de handige online tools gebruik om je verschillende leenmogelijkheden naast elkaar te leggen en te vergelijken.

 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten