FinancieelKunstgras bestellen? Dat doe je gewoon online!

Kunstgras bestellen? Dat doe je gewoon online!

Begin 2020 wordt mijn nieuwe huis opgeleverd. Met daarbij een riante tuin. Maar ja, druk druk. En ook eigenlijk geen zin om veel in die tuin te doen, behalve lekker zitten met een glaasje wijn of een kopje koffie. Dus ben ik me maar eens gaan oriënteren op alternatieven voor veel gedoe in de tuin. En toen kwam ik uit bij kunstgras. Je wilt niet weten hoe blij ik nu al kan worden van dat idee. Altijd een mooi grasveld, nooit hoeven maaien, geen kanten hoeven steken en geen slechte plekken. Kunstgras bestellen klinkt erg lui, maar het is gewoon een mooi en beter alternatief voor een grasveld waar veel werk in gaat zitten.

Nog meer voordelen van kunstgras bestellen

Als je, zoals ik, het hele jaar door flink last hebt van hooikoorts, is kunstgras een prima optie. Geen bloeiende pollen die zo je neus binnen komen. Ideaal! Een kunstgrasveld wordt niet omgespit door de kat(ten) van de buren. Ze komen er niet doorheen en zullen dus een andere kattenbak gaan zoeken. Kunstgras is lekker zacht aan de voeten van mijn neefje en nichtje. Ze kunnen hier heerlijk op buiten spelen, zonder dat ze onder de grasvlekken weer naar binnen komen. Ook onkruid wordt tegengegaan door een mooie kunstgrasmat neer te leggen. En wat denk je van mollen? Die zoeken ook een ander plekje om hun kopje boven het gras uit te steken.

De afwatering is geen probleem. Bij tegels zul je merken dat het water maar slecht de tuin uit gaat, maar kunstgras is een mat waar het water gewoon doorheen kan. Zo de grond in. Ideaal dus!

Kunstgras is er in veel variaties

Veel mensen zullen me waarschijnlijk aankijken alsof ik hartstikke gek ben dat ik kies voor kunstgras. Maar dat ik voor kunstgras ga, wil helemaal niet zeggen dat ik een lelijke tuin wil! Het kunstgras van tegenwoordig is zo mooi, bijna niet van echt te onderscheiden. En daar worden we gelukkig van. Tenminste, ik wel. En dus ga ik binnenkort even naar Eindhoven om het kunstgras te kiezen dat het best bij mijn idee van een mooie tuin past. Er zijn namelijk zoveel soorten, je moet er echt wel even de tijd voor nemen om die grasmat te bestellen die bij jou past. Het hangt namelijk van verschillende factoren af wat je kiest.

Wordt er veel gespeeld in je tuin?

Kies dan voor kunstgras dat extra zacht is en een extra stootje kan hebben. Zelfs onder het klimrek, de schommel en bij de glijbaan blijft dit gras mooi. Geen kuilen en geen kale plekken!

Heb je geen tuin maar wel een balkon of dakterras?

Ook dan kan je prima kunstgras bestellen. Het kunstgras is niet te zwaar en kan dus ook prima gebruikt worden op een balkon of je dakterras.

Heb je een voetbalveldje in je tuin?

Dan weet je waarschijnlijk wel dat je grasveld in een mum van tijd is veranderd in een knollenveld. Met mooi, stevig kunstgras dat speciaal geschikt is voor voetbalvelden zorg je ervoor dat je privé-voetbalveld ook heel mooi blijft.

Heb je zin in wat bijzonders?

Maak dan een mooie combinatie van kunstgras en borders met echte planten. Of kies voor stapstenen op je kunstgrasveld. Zo zorg je er nog meer voor dat het gras net echt lijkt, zonder al het werk dat erbij komt kijken.

Online kunstgras bestellen is ideaal

Nu ga ik toevallig graag op pad om de spullen voor mijn nieuwe huis bij elkaar te zoeken, maar heb je minder tijd: regel het dan online. Met de duidelijke beschrijving per kunstgrassoort kun je je bestelling gewoon vanuit je luie stoel doen. Kijk! Dat staat mij eigenlijk ook wel aan!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten