Vrije TijdJe bbq vlees bestel je gewoon online

Je bbq vlees bestel je gewoon online

Het écht bbq seizoen lijkt dan misschien voorbij, maar dat wil niet zeggen dat je niet meer mág bbq-en! Je kunt, ook in de herfst, nog heel wat mooie dagen verwachten en, laten we eerlijk zijn, het is dan toch gewoon zonde om daar geen gebruik van te maken?

Maar inkopen doen voor de bbq is bij niemand favoriet. Je moet naar de slager, naar de supermarkt én naar de bakker. Wat een gedoe! Wat nu als je nu gewoon online vlees kon bestellen? Dat zou je al veel moeite schelen. Ik heb nieuws voor je: dat kan! Je kunt je bbq vlees en zelfs bbq pakketten online bestellen. Je hebt keuze uit heel veel verschillende soorten vlees, bijvoorbeeld gourmet vlees, en je kunt kiezen welke pakketten je bestelt.

Wat voor vlees gooi jij op de bbq?

De standaard is, natuurlijk, een worstje, een speklapje en een hamburger. Maar wat nu als je eens buiten je comfortzone gaat? Als je eens kiest voor échte delicatessen van de bbq? Kies eens voor wild. De smaak is met geen ander stuk vlees te vergelijken. Kies voor bizon of eend, voor hert of wild zwijn. Het kan allemaal! Natuurlijk moet je dan wel even op zoek naar een goed recept of een lekkere rub om het vlees mee te bereiden, maar al deze informatie vind je gewoon op de website!

Ga je toch voor meer standaard? Dan spreekt het voor zich dat je alleen vlees van de allerbeste kwaliteit wilt. Ook dat bestel je gewoon online. Hoe handig is dat?

Wat doet een rub voor je vlees?

Een rub is een toevoeging die extra smaak geeft aan het vlees dat jij op de bbq legt. Wanneer je kiest voor vlees van goede kwaliteit is het zonder rub of marinade ook al heerlijk, maar dat extra smaakje kan net die toevoeging zijn die je altijd al had gemist. Je wrijft de rub goed in het vlees. Dit kan met alle soorten vlees. Wat denk je bijvoorbeeld van spareribs met een sticky rub of kip met een meer zoete smaak? Het kan allemaal. Je gasten zullen niet weten wat je overkomt!

Wanneer bestel je een bbq pakket?

Ga je met z’n tweeën of met z’n vieren bbq-en en heb je geen idee wat je eigenlijk nodig hebt aan vlees? Dan is het wel verstandig om een bbq pakket te bestellen. Hierin zit voldoende vlees voor twee of vier personen. Je hebt dan nooit (veel) te veel of te weinig vlees. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een pakket samen te stellen uit alle soorten bbq vlees op de website, maar waarom zou je als er een kant en klaar pakket is? Het vlees uit deze pakketten is, zoals je kunt verwachten, van de allerbeste kwaliteit en dat staat weer garant voor een avondje genieten!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten