Vrije TijdGamen is leuk voor iedereen!

Gamen is leuk voor iedereen!

We denken bij gamen vaak aan mannen. En dan aan mannen die zich hele dagen opsluiten in hun gameroom met de gordijnen dicht. Maar wist je dat gamen een hoge vlucht heeft genomen? Dat heeft natuurlijk te maken met de games die er nu zijn. Er zijn adventures, maar ook games waarin je je avatar kunt laten dansen of waarin je een dorp of stad kunt bouwen. Steeds meer games zijn vriendelijk en minder agressief.

Daarbij zijn er nu consoles op de markt die veel gebruiksvriendelijker zijn dan de "oude" gamedevices. Maar het valt soms nog niet mee om de, voor jou, perfecte game te vinden. En als je die dan gevonden hebt, dan wil je 'm natuurlijk customizen. Dat kost je geld en dát houdt veel mensen tegen. Niet zozeer dat iets kopen geld kost, maar wel dat het niet veilig lijkt te zijn om je bank- of creditcardgegevens door te geven. Je hoort tegenwoordig zoveel rare dingen over hackers en imposters… Gelukkig is er ook een andere mogelijkheid: je kunt, volkomen veilig, Xbox kaarten ofwel Xbox live points kopen.

Hoe kun je Xbox kaarten kopen en wat kun je ermee doen?

Je kunt via bovenstaande link 100% veilig Xbox kaarten kopen met iDeal. Je hoeft je niet te registreren en je hoeft geen bank- of creditcardgegevens door te geven. Je kunt dus ook een Xbox giftcard kopen als cadeau voor een vriend. Je krijgt dan een code in de mail en die kun je uploaden in je eWallet. Er zijn Xbox giftcards van verschillende prijzen te koop. Je betaalt minimaal € 5,00 en maximaal € 100,00 per Xbox kaart. Dat gaat dus volkomen veilig en zonder gedoe!

Heb je de code eenmaal in je mail? Dan kun je twee dingen doen: je zet het tegoed in je eWallet, maar je kunt er ook direct aankopen mee doen met je console. Dat laatste is natuurlijk ideaal wanneer je aanvullingen op een spel nodig hebt. Denk dan aan een nieuwe skin of andere in-game opties. Wil je het tegoed niet direct spenderen? Dat kan ook. Je kunt je Xbox tegoed gewoon in je eWallet laten staan. Je kunt dan op die manier doorgaan met sparen tot je het gewenste bedrag, bijvoorbeeld voor een compleet nieuw spel, kunt kopen. Maak je het tegoed niet helemaal op? Dan blijft dat wat over is gewoon in je eWallet staan. Het verloopt niet.

Gamen is de ultieme ontspanning

Wanneer je aan het gamen bent, kun je de wereld even buitensluiten. Heb je een drukke baan? Dan is dit dé manier om even heel ergens anders mee bezig te zijn. Je kunt heerlijk gamen in je eentje, maar je kunt, via de console, ook contact leggen met je vrienden of zelfs met vreemden van over de hele wereld. Hoe leuk is dat? Er is dan altijd wel iemand online om even een spelletje mee te spelen!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten