Vrije Tijd45 jaar getrouwd? Dit geef je je geliefde cadeau

45 jaar getrouwd? Dit geef je je geliefde cadeau

Het is alweer 45 jaar geleden dat jullie elkaar het ja-woord gaven. Wist je dat 45 jaar getrouwd zijn een saffieren huwelijk heet? Het moet natuurlijk gevierd worden, en daarom staan hieronder de leukste jubileum cadeaus voor je op een rijtje. Ook als je zelf geen onderdeel van het gelukkige echtpaar bent, maar een oom, tante, vader, moeder, vriend of vriendin hebt die 45 jaar getrouwd is, zijn dit de perfecte cadeaus om te geven op het jubileumfeest.

Een persoonlijk jubileum cadeau

Het is het leukste om een persoonlijk jubileum cadeau aan het echtpaar te geven. Zo kun je bijvoorbeeld een tegeltje voor ze laten bedrukken. Dit kan met spreuken, maar ook met foto’s. Wat dacht je van een grapje als ‘Ben je eindelijk 45 jaar getrouwd, krijg je een tegeltje als jubileum cadeau’? Als je het wat romantischer aan wil pakken, kun je ook een mooie foto op het tegeltje laten afdrukken. Bijvoorbeeld die trouwfoto van 45 jaar geleden. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe, en gegarandeerd hangt dit persoonlijke tegeltje de komende 45 jaar prominent in de keuken of de gang.

Een stukje als jubileum cadeau

Voor een 45-jarig huwelijk wordt vast en zeker een feest georganiseerd. Als jubileum cadeau kun je daarom een stukje voorbereiden. Het echtpaar zelf kan een mooie speech geven waarin ze herinneringen ophalen aan de fijne tijden samen. Of als een van jullie goed kan zingen, is dit het moment voor een romantische serenade. De gasten kunnen zich natuurlijk helemaal uitleven. Schrijf bijvoorbeeld een liedje over het echtpaar op de melodie van een bekend nummer. Deel de tekst uit en zing ze samen met de andere gasten toe over het 45 jaar getrouwd zijn.

Een saffieren jubileum

Ter ere van het saffieren huwelijk is het natuurlijk leuk om je cadeautje hierop aan te passen. Je kunt daarom iets cadeaugeven waarin de kleur saffier is verwerkt. Wat dacht je van een kunstwerk, een poster of bijpassende mokken. Op zoek naar een leuk cadeautje met een knipoog? Ga voor een fles Bombay Sapphire Gin. Een volledig blauwe fles die zowel in uiterlijk als naam aan het 45-jarig huwelijk refereert. Dat wordt proosten met heerlijke gin tonics. Is het echtpaar geen fan van gin? Dan kun je ook altijd nog een fles wijn uit het huwelijksjaar cadeau doen. Proost, op naar het volgende jubileum!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten