Inbouwzwembaden zijn echt de moeite waard!

Inbouwzwembaden zijn echt de moeite waard!

Ben jij ieder jaar weer de halve zomer bezig met het opzetten van het zwembad in je tuin? En als het ding dan eindelijk staat, dan moet er met enige regelmaat en gaatje geplakt worden. Want of je nu gaat voor een opblaasbaar zwembad of juist een die je gewoon kunt opzetten, lekken doet zo’n ding altijd. Daar kun je je schouders over ophalen, maar je kunt ook (flinke!) maatregelen nemen en eens een kijkje nemen bij de mogelijkheden van inbouw zwembaden. Want die zijn legio. Niet alleen het formaat en de vorm kunnen alle kanten op. Ook op het gebied van filters, pompen en andere accessoires kijk je je ogen uit. En dat is dus wel de moeite waard.
Inbouwzwembaden

Allemaal chillen bij inbouwzwembaden

Oké, deze luxe zal niet voor iedereen in je vriendengroep zijn weggelegd. Al heeft het alleen al te maken met het formaat van de verschillende tuinen. Maar hebben jullie een paar inbouwzwembaden tot je beschikking, dan kan het feest deze zomer echt gaan beginnen. Het is wel slim om je vrienden van te voren op de hoogte brengen van het feit dat je een inbouwzwembad hebt aangeschaft. Je kunt de hulp namelijk wel gebruiken. Er moet een flink gat gegraven worden. Dat doe je niet even op een middagje. Of je moet een kraantje of graver tot je beschikking hebben. Dan kun je echt grote stappen maken.

Waar ga je kijken voor een inbouwzwembad

Voor inbouwzwembaden en alles wat daarbij hoort, kijk je op de site van Stassar. Je weet niet wat je ziet. De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Kies precies dat zwembad dat het best in jouw tuin past. Of misschien heb je wel een (kleine) camping waar je de gasten van wat extra luxe wilt voorzien. Alle mogelijkheden bestaan. En dat voor minder geld dan je misschien zou denken.

Denk aan het milieu bij het vullen van het zwembad

Zo’n zwembad van pak ‘m beet, drie meter doorsnede en met een diepte van 1,50 meter, daar gaat nogal wat water in! Dat wil je niet te vaak moeten vervangen. Dat is a) niet goed voor je portemonnee en b) heel slecht voor het milieu. Zorg daarom voor een goed afdekzeil en een pomp die de vuildeeltjes uit het water filtert. De filters van de pomp vervang je met enige regelmaat voor het beste resultaat. Vul het zwembad ook zeker niet met verwarmd water, maar gebruik gewoon koud water en laat de zon de rest regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.