AlgemeenEen mooie kast op maat laten maken

Een mooie kast op maat laten maken

Het kopen van een nieuwe woning is natuurlijk een grote stap. Er moet heel veel geregeld worden en dan is er natuurlijk ook nog de verhuizing zelf. Het is allemaal best wel veel bij elkaar en dan kan het zomaar ineens gebeuren dat je nog helemaal niet hebt nagedacht over de inrichting. Vaak is een moderne woning wel goed ingedeeld en is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een mooie kledingkast. Het wordt echter een ander verhaal wanneer het gaat om woningen met heel veel verschillende hoekjes en vreemde afmetingen. Dit kan nog wel eens voorkomen in de wat oudere huizen, omdat er daar met de tijd wat delen aangebouwd kunnen zijn. Dit is mij recentelijk ook overkomen toen ik eindelijk mijn droomhuis gevonden had. Zodra de koop rond was ben ik natuurlijk gaan kijken naar een manier om alles goed te regelen. Er moest heel veel worden ingepakt en na de verhuizing had ik wel heel veel spullen die een plekje moesten krijgen. Omdat er niet veel kastruimte aanwezig was, ben ik gaan zoeken naar een andere oplossing en die heb ik gevonden: een kast op maat. Dit is ideaal wanneer je weinig ruimte hebt, maar toch veel dingen kwijt moet. Bijvoorbeeld voor een grote collectie kleding.

Een kast op maat voor alle kleding

Het is mij gelukt om een goede kast op maat te laten maken die perfect past onder het schuine dak van de slaapkamer. Het zou zonde zijn geweest om ruimte op te moeten geven door er een gewone kast neer te zetten. Ik heb er dan ook voor gekozen om dat vooral niet te doen. Ik heb een bedrijf laten komen om alles op een goede manier op te laten meten. Dit heeft even wat gekost, maar zelf had ik het niet kunnen doen. Het is dus heel belangrijk dat je zelf aangeeft hoe je de nieuwe kast wilt hebben. Al mijn kleding kan nu snel worden weggeborgen en ik heb zelfs nog ruimte over!

Goede opslagruimte creëren

Bij de op maat gemaakte kledingkast is ook gekeken naar het opvullen van de loze ruimtes. Ik heb bijvoorbeeld een goede opslagruimte in het schuine tussenstuk tussen de kast en de muur laten zetten. Het valt van de buitenkant niet op, omdat het oogt als één geheel. Heel mooie gedaan en ik kan er al mijn spullen gemakkelijk in kwijt. Een heel goed idee dus wanneer er ook wat meer opslagruimte nodig is.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten