AlgemeenInbouwspots in mijn nieuwe huis

Inbouwspots in mijn nieuwe huis

Zoals ik in mijn vorige blog met jullie deelde, heb ik mijn huis flink onder handen genomen. Het was een behoorlijke verbouwing, maar mijn huis is helemaal modern en sexy geworden. Zo heb ik een nieuwe keuken met keukeneiland, een nieuwe badkamer inclusief vloer en ligt er ook een nieuwe vloer in het hele huis. Ik ben hartstikke tevreden en er is één detail dat ik toch wel heel cool vind. Dat zijn mijn inbouwspots. Ik heb twee verschillende inbouwspots gekocht: de normale inbouwspots en “inbouwspots badkamer” die tegen water kunnen. Ik ben blij dat mijn aannemer mij daarop wees, anders had ik dood gewone inbouwspots in mijn badkamer geplaatst.

Inbouwspots in de woonkeuken

Ik ben nooit echt een persoon geweest die van fel licht houd. Ik houd van knusse lichtjes. Ik vind dat een stuk romantischer in ieder geval dan een felle TL-buis. Echter is het soms wel handig om een fel licht te hebben, mocht je nog iets moeten doorlezen voor werk ’s avonds. Ik heb dan ook gekozen voor inbouwspots met een dimmer. Zo kan ik per gelegenheid bepalen wat voor soort licht hierbij hoort, en het is gewoon een coole tech-touch aan je huis. Inbouwspots, met of zonder dimmer, vind ik sowieso het makkelijkst te matchen bij je interieur. Als ik zou moeten kiezen voor een daadwerkelijke staande lamp of hanglamp zou ik bij god niet weten wat ik zou moeten kiezen. Bovendien zijn inbouwspots tijdloos: mocht ik mijn interieur weer willen omgooien, weet ik in ieder geval zeker dat de belichting daar geen problemen voor oplevert.

Inbouwspots in de badkamer

Ook in de badkamer wilde ik inbouwspots, alhoewel dit tegenwoordig vrijwel in elke badkamer het geval is. Ook voor de badkamer wilde ik de mogelijkheid hebben om verschillende soorten verlichting aan te kunnen zetten. Allereerst omdat ik ’s nachts nog wel eens naar het toilet moet en dan niet zit te wachten op een fel licht waardoor ik in één klap weer wakker ben. En ten tweede omdat het ook een sfeertje geeft als het licht wat gedimd is. Toch moet de mogelijkheid er wel zijn om een fel licht te hebben, voor wanneer ik mij ’s ochtends moet scheren of mijn vriendin haar make-up op doet. Ik heb dit op kunnen lossen door verschillende soorten inbouwspots te plaatsen in de badkamer. Zo heb ik over het algemeen spotjes laten plaatsen op het plafond die zacht licht afgeven, maar heb ik net boven de spiegel twee spotjes ingebouwd waar feller licht uit komt. Probleem opgelost!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten