Vrije TijdTips voor het drogen en stylen van je haar

Tips voor het drogen en stylen van je haar

Na het wassen van je haar is het drogen en stylen er van minstens zo belangrijk. Om de hele dag te genieten van je lokken is het belangrijk dat je hier op een goede manier mee omgaat. In deze blog lees je een aantal tips voor het föhnen en stylen van je haar.

Föhnen

Het föhnen van je haar lijkt vaak een makkelijk en snel klusje, maar om het zo goed mogelijk te doen komt er meer bij kijken. Allereerst is het belangrijk om te investeren in een kwalitatieve föhn. Een variant met meerdere temperatuur- en blaasstanden is erg handig. Om je haar mooi te stylen is het handig als je de temperatuur aan kan passen. Als je je haar alleen wilt drogen kan je de blaasstand goed gebruiken om dit te reguleren. Wil je je haar in model brengen met je föhn? Zorg er dan voor dat je haar handdoek droog of droog is en zet de temperatuur hoger dan bij het droog föhnen. Met verschillende opzetstukken voor je föhn kun je je haar op de gewenste manier stylen. Gebruik bij hitte altijd een hitte beschermende spray of serum.

Aan de lucht laten drogen

Als je geen zin hebt om je haar te föhnen kan je het natuurlijk laten drogen aan de lucht. Nadat je je haar hebt gewassen de verzorgingsproducten erin hebt die je er normaal in doet kan je je haar laten drogen. Borstel je natte haar voorzichtig door om te voorkomen dat het afbreekt. Borstel je haar weer als het droog is en je kan aan de slag met het stylen. Voor meer volume in je haar kan je gebruik maken van een volumepoeder of droogshampoo. Natuurlijk kun je het ook stylen met verschillende stylingsproducten.

Stylingsproducten

Voor het stylen van je haar zijn er verschillende producten die gebruikt kunnen worden. Dit kan gedaan worden met spray of poeder maar ook met hitte. Creëer slag of krullen in je haar met een krultang of een föhnborstel. Heb je van nature slag of krullen en wil je je haar stijlen? Maak dan gebruik van een stijltang of steampod. Als je je haar gaat stylen met hitte zorg er dan voor dat je je haar goed beschermt met een hitte protectiespray.

Kijk voor de beste stylingsproducten bij Salontopper.nl en ga stralend de dag door met een mooie coupe.

 

 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten