AlgemeenHet pimpen van je laptop doe je zo!

Het pimpen van je laptop doe je zo!

De een vindt uiterlijk belangrijk, een ander kijkt graag naar alle technische factoren van een laptop. Bij het kiezen van een laptop is het veel verstandiger om te kijken naar de verschillende technische factoren en eventuele upgrades die je kunt toevoegen aan je laptop. Je gebruikt je laptop ten slotte voor je werk, school of voor thuis, om er daadwerkelijk iets op te kunnen doen. Kijk daarom goed naar de snelheid, het werkgeheugen en de opslag bij de aanschaf van een laptop. Vervolgens kun je deze personaliseren. Ik help je daar graag bij met deze tips!

Een laptop wrappen, hoe doe je dat?

Vergelijk een laptop nu eens met het kopen van een auto. Kijk je bij de aanschaf van een auto naar de kleur, of juist naar het comfort en hoe zuinig de auto rijdt? Hierin zullen vele mensen toch echt voor het tweede kiezen. Dit geldt ook voor een laptop!

Een auto kan na de aanschaf gespoten worden in een andere kleur, of kan deze worden gewrapt. Het spuiten van verf op je laptop lijkt mij niet zo een goed idee, maar het bestickeren is zeker een optie! Je kiest een mooi patroon of een afbeelding, stuurt deze op naar bedrijf dat je laptop kan wrappen. Hiermee ontwikkel je dus jouw eigen, gepersonaliseerde laptop!

Je laptop beplakken met stickers

Stickeren lijkt een beetje op wrappen, maar hier heb je toch net iets meer keuze. Zo kun je kiezen voor een complete sticker collage, of houdt je het simpel met slechts een aantal stickers. De stickers zijn aan te brengen op de achterzijde van de laptop, waardoor je een uniek, gepersonaliseerd beeld creëert!

Bovendien kun je kiezen voor een gehele laptop bestickering. Met deze methode kies je een bepaalde structuur, afbeelding of kleur die je graag zou willen aanbrengen op je laptop. De sticker wordt vervolgens op maat gemaakt, waarna je deze kunt plakken op je laptop. 

Een webcam cover bedrukken

Privacy blijft altijd een aspect wat altijd terugkomt bij laptops, computers en mobiele telefoons. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat hackers jouw camera binnen kunnen komen, om jou vervolgens te kunnen bespieden. Om dit te voorkomen zijn er webcam covers.

Webcam covers zijn schuifjes die je over je webcam plaatst, waarbij je het schuifje open kunt zetten als je gebruik wilt maken van de webcam. Bovendien zijn ook deze webcam covers te personaliseren! Zo kun je jouw eigen webcam cover bedrukken met je eigen logo, je favoriete icoon of een symbool!

 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten