AlgemeenDe zoektocht naar dé perfecte matras voor onze boot

De zoektocht naar dé perfecte matras voor onze boot

Een helderblauwe lucht, een helderblauwe zee en warme zonnestralen die je gezicht strelen. Daar kan ik nu echt van genieten. Maar ik ben niet de enige. Mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen houden ook van het buitenleven. We zijn dan ook altijd buiten te vinden, mits de weergoden ons goedgezind zijn. Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik dan ook besloten om een boot aan te schaffen. Dit was al jarenlang onze droom. Nu hebben we dan eindelijk een prachtige boot in ons bezit.

Het inrichten van de boot

Het inrichten van onze boot was nog een hele klus. We hebben er namelijk voor gekozen om het leefgedeelte zo groot mogelijk te maken, zodat er genoeg ruimte is voor onze familie. Hiermee hebben we een stuk slaapgedeelte voor onszelf opgeofferd. Dit vinden niet erg, want zo kunnen we optimaal genieten van de boot met onze kinderen en kleinkinderen. Maar door deze keuze bleven we achter met een klein slaapvertrek met bijzondere afmetingen. Hierdoor was het niet mogelijk om een normaal tweepersoonsbed te plaatsen. Gelukkig hebben we tijdens onze zoektocht de perfecte oplossing hiervoor gevonden: een matras op maat!

Een matras op maat, hoe werkt dat?

Een matras op maat is de perfecte oplossing voor ons geweest. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Kun je zomaar alle vormen en afmetingen op maat laten maken? Zelf wist ik er helemaal niets van. Ik was me niet eens bewust van deze mogelijkheid. Per toeval heeft een goede vriend van me in het verleden weleens een matras op maat laten maken. Hij kon me dan ook meer hierover vertellen en adviseren. Zo ben ik te weten gekomen dat er echt eindeloos veel mogelijkheden zijn. Zo kun je niet alleen matrassen op maat laten maken voor een boot, zoals in ons geval, maar ook voor campers, caravans, tuinmeubels, bankstellen, zweefvliegtuigstoelen en raceautostoelen. Je kunt hierbij kiezen uit allerlei vormen, dus ook met schuine hoeken of zelfs ronde matrassen. Dit was voor ons natuurlijk ideaal. Zo konden we een op maat gemaakte matras laten ontwerpen die perfect paste in ons slaapvertrek op de boot.

Heerlijke bootkussens

Naast een matras voor ons bed konden wij bij dezelfde firma terecht voor op maat gemaakte bootkussens. Ook hierbij hadden wij de keuze uit vele verschillende materialen, vormen en kleuren. En dat is erg fijn, want zo konden we bootkussens laten ontwerpen die precies aan onze wensen en behoeften voldoen. Zo waren we in staat om een heerlijke zithoek op ons dek te creëren, waar we met de hele familie bijeen kunnen komen. En daar genieten we nu ook optimaal van, allemaal dankzij het maatwerk dat ons is geleverd.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten