AlgemeenHaarimplantatie met resultaat

Haarimplantatie met resultaat

In mijn familie krijgen de meeste mannen op den duur last van kaalheid. Ik vond dat in eerste instantie niet zo’n groot probleem, ik kon er wel mee leven, dacht ik. Toen mijn haar steeds verder begon te wijken en ik ook op mijn achterhoofd haar begon te verliezen viel me dat echter steeds zwaarder. Ik voelde me minder zeker over mijn voorkomen. Mijn vrouw verzekerde me dat ik er nog net zo goed uitzag als vroeger maar vrienden begonnen opmerkingen te maken over mijn haar. Daardoor begon ik serieus een haarimplantatie te overwegen. Ik had er goede verhalen over gehoord van een oom, en ben eens gaan informeren bij een professionele kliniek die een haarimplantatie bij mij zou kunnen uitvoeren. Ik was positief verrast over de resultaten die zij boekten bij anderen en vroeg een intake aan. Na die intake heb ik enkele dagen de tijd genomen om de ingreep te overwegen, maar ben uiteindelijk toch overstag gegaan. De haarimplantatie is een jaar geleden uitgevoerd en ik ben er nog elke dag blij mee. Ik voel me weer zeker over mijn uiterlijk. De haarimplantatie geeft blijvend resultaat en ik hoef voorlopig niet bang te zijn dat ik weer last krijg van kaalheid. Ik kan iedereen die kampt met haarverlies dan ook zeker aanraden hier iets aan te doen, als het je echt dwars zit.

Andere ingrepen: spataderen verwijderen

De kliniek waar ik ben geweest voert ook andere cosmetische en medische ingrepen uit, zoals het verwijderen van spataderen. Mijn vrouw heeft hier enkele jaren geleden last van gehad en haar spataderen laten verwijderen. Ik dacht altijd dat dit een puur cosmetische ingreep was, maar je kunt ontzettend veel pijn hebben aan spataderen. Spataderen verwijderen kan dus een ingreep zijn die klachten kan verminderen. Mijn vrouw heeft tegenwoordig nog steeds plezier van die ingreep. Ze hoeft bijvoorbeeld geen kousen meer te dragen die haar spataderen verbergen.

Ogen laseren

Er zijn talloze ingrepen die niet medisch noodzakelijk zijn maar je levenskwaliteit wel kunnen verbeteren. De kliniek die ik heb bezocht biedt ook de mogelijkheid ogen te laseren. Met ogen laseren kun je bij- en verziendheid verminderen of zelfs opheffen, waardoor je geen bril of lenzen meer nodig hebt. Veel mensen vinden ogen laseren eng, omdat ze bang zijn dat ze blijvende schade oplopen aan hun ogen. Ik snap die redenatie wel, maar in Nederland worden dagelijks dit soort ingrepen uitgevoerd en gaat het ogen laseren eigenlijk nooit mis. Als je veel sport en last hebt van je bril of lenzen kan het laten laseren van je ogen een welkome procedure zijn. Ik heb hier persoonlijk geen last van, maar ik kan me goed voorstellen dat het een wereld van verschil is als je je ogen hebt laten laseren en voortaan geen bril of lenzen meer hoeft te dragen. Dat scheelt op de lange termijn ook nog eens in de kosten.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten