FinancieelOverwegingen bij het aanschaffen van software

Overwegingen bij het aanschaffen van software

Wie monteurs, installateurs of andersoortig personeel in dienst heeft dat continu onderweg is, zal veel baat hebben bij een systeem dat alle traffic registreert. De uren die het bijhouden van alle opdrachten en bijbehorende administratieve taken kosten, kunnen worden uitgespaard met zulke software. Bedenk hoeveel tijd en geld je hiermee zou kunnen uitsparen. Bovendien zal je veel eenvoudiger en nauwkeurigere prognoses kunnen maken van de toekomst van je bedrijf. Ook biedt het systeem de mogelijkheid om scherpere prijzen te kunnen aanbieden aan je klanten, omdat je nu een veel beter zicht hebt op het gebruik van jouw apparatuur en voertuigen. Maar wellicht vraag je je af of het niet te geavanceerde technologie is waar veel tijd voor nodig is om je personeel aan te laten wennen. Dit is geen reden tot zorgen, want er is zeer gebruiksvriendelijke software te verkrijgen die de gebruiker makkelijk laat navigeren in het systeem. Laten we langs de verschillende opties gaan die je hebt om op een toegankelijke manier kennis te maken met software van een auto volgsysteem.

Vraag een demo aan

Als je zich al een beetje heeft ingelezen in de voordelen van een auto gps tracker, is je interesse waarschijnlijk al gewekt. Je verwacht dat je bedrijf er inderdaad beter door zou kunnen gaan presteren. Wel heb je nog een aantal vragen. Dan is het aan te raden een demo aan te vragen. Er wordt je dan precies verteld wat de mogelijkheden van het systeem zijn en hoe deze specifiek ingezet zouden kunnen worden voor je bedrijf. Elk bedrijf is anders en daar kan op geanticipeerd worden. Tijdens een demo krijg je dus precies in beeld op welke vlakken er voor je bedrijf winst uit te halen valt. Je zal gedemonstreerd krijgen hoe de software werkt en hoe deze toe te passen. Dit zal al wat twijfels weghalen, want je zal zien dat de software er mooi uitziet en gebruiksvriendelijk is. Ook zal er precies verteld worden hoe de implementatie van het programma in zijn werk zal gaan en hoe de planning hiervan in zijn geheel eruit zou komen te zien. Om de software te kunnen gebruiken, heb je geen nieuwe computers nodig. Het enige dat nodig is, is een verbinding met internet waarop een moderne browser kan draaien. Ook op andere devices, zoals een mobiele telefoon of tablet kun je gebruik maken van het programma. Dit kan op zowel Android- als Apple-apparaten. De demo duurt overigens maar een kwartier, dus je hoeft hier niet uren voor in te plannen.

Begeleiding

Tijdens het implementatieproces, maar ook daarna, zal er worden voorzien in trainingen en trainingsgidsen. Jij en je personeel zal dus op de best mogelijke manier begeleid worden bij het kennismaken met de software en het ermee leren werken. Met het aanschaffen van het systeem, krijg je dus niet alleen de software, maar ook professionele begeleiding voor het gebruik ervan. Tevens zijn er supportteams die jij en je personeel per mail en telefonisch kunnen ondersteunen. Bovendien kan de software met je bedrijf meebewegen. Want als je over een jaar of ander moment gebruik wil maken van andere dan de huidige functies, kan dit zo voor je ingericht kunnen worden. Een softwareprogramma dus voor nu en in de toekomst!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten