WonenEen levend schilderij: wat is het?

Een levend schilderij: wat is het?

Heb jij wel eens van een Levend schilderij gehoord? Wat is het eerste dat in je opkomt? Een schilderij dat beweegt? Of een schilderij dat levensecht lijkt? Eigenlijk zijn ze allebei wel een beetje waar. Een levend schilderij is namelijk een combinatie van een schilderij en het houden van groen in je huis. Innovatie, groen en design worden samengevoegd tot één geheel in een levend schilderij. Hoe werkt het precies? Het schilderij bevat een systeem met plantcassettes. Deze zijn gemakkelijk om te wisselen. In de lijst wordt ervoor gezorgd dat de planten die je in de cassettes zet water krijgen. Dit gebeurt via een ingebouwd systeem. Hiermee krijgen de planten ongeveer 4 tot 6 weken water. Dit systeem heeft nog een voordeel, namelijk dat er geen stroom voor nodig is. Het is dus ook nog milieuvriendelijk. Verder is het ook nog heel eenvoudig in gebruik. Het ophangen is bijvoorbeeld helemaal niet moeilijk. Je hoeft slechts enkele schroeven aan de wand te bevestigen en je bent klaar. Het levend schilderij hangt aan je muur!

Keuze uit verschillende levende schilderijen

Als je een LivePicture van Mobilane koopt, heb je keuze uit vier verschillende modellen. Het gaat hier eigenlijk vooral om het verschil in grootte. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een rij van drie plantenbakjes onder elkaar, maar je kan dit ook verbreden. Je kan dus kiezen voor 1×3, 2×3, 3×3 of 4×3. In zowel een groot huis als in een klein huis is het mogelijk om een levend schilderij op te hangen. Ook kan je kiezen voor de LivePicture GO.

De voordelen van een levend schilderij

Een levend schilderij heeft verschillende voordelen. Het eerste voordeel is dat het super ruimtebesparend werkt. In ieder interieur kan je zo planten laten terugkomen, zonder dat je er een kast of een plank voor moet neerzetten. Je kan deze planten gewoon aan je muur hangen, waardoor het geen overbodige ruimte inneemt. Een tweede voordeel is dat je door het ingebouwde waterreservoir bijna niet hoeft te denken aan het water geven van de planten. Je hoeft slechts één keer in de vier tot zes weken het waterreservoir bij te vullen, en verder heb je geen omkijken naar de planten. Een derde voordeel is dat de planten bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Er komt namelijk extra zuurstof in de ruimte, waardoor het binnenklimaat bevorderd wordt. Andere voordelen zijn nog dat je creativiteit erdoor verbeterd wordt, dat de planten sfeerverhogend werken, dat je productiviteit ervan toeneemt en dat de akoestiek in de ruimte verbeterd wordt. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het levend schilderij vooral geschikt is op je werk of in je woonkamer. Dit zijn namelijk dé plaatsen waar het fijn is als er meer sfeer is, en als je productiever en creatiever bent.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten