ZakelijkSnelle webhosting WordPress

Snelle webhosting WordPress

Er zijn miljoenen websites die gebruik maken van WordPress. Als je zelf ooit met een website bezig bent geweest, zul je deze naam vast voorbij hebben horen komen. WordPress is begonnen als blog platform, maar door de vele plugins en thema's kun je tegenwoordige prachtige corporate websites en webshops ermee bouwen. Over de laatste gesproken; in tegenstelling tot een andere grote speler in webshop software, namelijk Magento, kun je WordPress op de meeste servers goed draaien. Magento daarentegen heeft heel veel ruimte en rekenkracht nodig om goed te kunnen presteren. WordPress is vele malen minder complex, toch is goede en snelle webhosting voor WordPress en absolute must. Want een trage website, daar houdt natuurlijk niemand van.

Waar moet je op letten bij WordPress hosting?

Voor WordPress hosting is, zoals eerder genoemd, niet veel nodig. Je hebt natuurlijk een MySQL database nodig en een server waar PHP op draait. Het grootste deel van het web draait hierop, dus vrijwel iedere webhost voldoet hieraan. Van PHP heb je bij voorkeur altijd de meest up-to-date versie draaien. Sommige software, waaronder WordPress hebben namelijk een specifieke versie nodig. Ook bepaalde plugins en thema's kunnen alleen draaien op de nieuwste versie van PHP. Bij het kiezen van WordPress hosting is het dus slim om te kijken of jouw hostingpartij servicegericht is. Zijn ze bij de tijd? Updaten ze op tijd hun software? Sommige grote partijen zijn hier verrassend traag mee. Cloud86.nl is dit niet, zij begrijpen namelijk dat je een snelle WordPress website wilt met onbegrensde mogelijkheden. Geen oude versies van PHP of MySQL. Voldoende RAM geheugen om WordPress snel te laten draaien en voldoende CPU's om de taken uit te voeren als je website veel bezoekers heeft.

Is WordPress de juiste keuze voor jou?

Ja, dat is het korte antwoord. Want voor het grootste deel van de startup's en MKB bedrijven is WordPress gewoonweg de beste oplossing. Je kan veel zelf doen en ook WordPress developers zijn goed te vinden. Dit in tegenstelling tot Magento developers zoeker, dat is een stuk moeilijker. Bovendien zal een Magento developer een stuk duurder zijn dan een WordPress programmeur. De learning curve is namelijk vele malen hoger dan dat het is om WordPress onder de knie te krijgen. Werk je bij een groot e-commerce bedrijf of ben je een grote speler in de IT? Dan is WordPress misschien niet de beste oplossing voor jou. Maar dan zul je ongetwijfeld developers in dienst hebben of een goed bedrijf hiervoor hebben ingeschakeld die voor jou het IT gedeelte doet. Zij kunnen een complexer platform onderhouden. Conclusie? Ga je beginnen met een site voor je bedrijf of een persoonlijke blog? Maak dan gebruik van snelle webhosting voor WordPress en binnen een dag heb jij je site online.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten