ZakelijkKoffieautomaten voor bedrijven zijn onmisbaar op de werkvloer

Koffieautomaten voor bedrijven zijn onmisbaar op de werkvloer

Als je wil dat je medewerkers tevreden zijn, dan is één van de belangrijkste voorwerpen op de werkvloer toch wel een koffieautomaat. De meeste van je medewerkers kunnen niet zonder een regelmatig bakje pleur tijdens hun werkzaamheden. Er zijn vele koffieautomaten voor bedrijven te koop, alleen hoe weet je nu of je de juiste aanschaft en waar moet je opletten?

Goede koffieautomaten voor bedrijven

Als je opzoek bent naar een goede koffieautomaat voor je bedrijf dan zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Je zal erbij stil moeten staan door hoeveel medewerkers de koffiemachine wordt gebruikt, of er gebruik wordt gemaakt van thee, en de soort koffie die je wilt verschaffen aan je medewerkers. Als je een goede keuze hierin maakt dan zullen je medewerkers dit waarderen, want een kop koffie kan op geen enkel moment van de dag ontbreken. Of ze nou net aankomen in de ochtend op kantoor, gedurende de pauze of tijdens een vergadering.

De soort koffie

Om te beginnen zal je een keuze moeten maken uit de soort koffie waar je koffiemachine gebruik van maakt. Dit kan bijvoorbeeld instant koffie, vriesdroog koffie of fresh brew koffie zijn. Hierbij is het ook van belang om het aantal koffiedrinkers in de gaten te houden. Instant koffie is gevriesdroogde koffie die tijdens het zetten in contact komt met het toegevoegde hete water. Het zijn koffiekorrels die in vloeistof veranderen bij contact met water. Als je de term vriesdroog koffie of instant koffie voorbij ziet komen dan betekent dit dus hetzelfde. Fresh brew koffie is versgemalen koffie die je kan vergelijken met traditionele filterkoffie. Als er water onder een hoge druk wordt toegevoegd dan wordt dit door een filter gedrukt en krijg je een heerlijke kop verse koffie.

Soorten koffiemachines voor bedrijven

Als je besluit om een koffieautomaat voor je bedrijf aan te schaffen dan moet je van te voren rekening houden met een aantal zaken. Om te beginnen moet je een antwoord hebben op de vraag hoeveel koffiedrinkers er op de werkvloer zijn en hiermee maak je een voorselectie op basis van de capaciteit die de koffiemachine kan verwerken. Vervolgens kies je de gewenste zetmethode, het type melkoplossing en de koffievarianten waar je de voorkeur aangeeft. Wil je het eenvoudig houden of juist luxe? Moet er een mogelijkheid zijn om thee te drinken uit de koffieautomaat? Het antwoord op deze vragen bepaald welke koffieautomaat geschikt is voor jouw organisatie.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten