AlgemeenNieuwe ruiten

Nieuwe ruiten

Toen ik een aantal jaar geleden mijn woning betrok, zag ik al dat er hier en daar wat aan gedaan moest worden. Helaas ging het niet vanzelf en was het best lastig om op een snelle manier het geld bij elkaar te krijgen om alles te bekostigen. Ik ben toen andere dingen gaan doen en de werkzaamheden zijn er eigenlijk bij ingeschoten. Het was dus best even een verrassing deze winter, toen bleek dat de regen zo door de kozijnen heen kwam. Er moest nu dus echt snel iets gaan gebeuren! Inmiddels was het geld ook geen probleem meer en ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat de kozijnen er voor mij in kon zetten. Op het internet zijn tegenwoordig zo veel bedrijven dat ik er al snel een gevonden had die aan al mijn verwachtingen voldeed. Ik hoefde dus alleen maar even te gaan kijken naar het soort raam dat ik graag wilde hebben. De mooie oude ramen die in het huis horen, moesten er dus helaas uit maar er werd mij verzekerd dat het resultaat heel mooi zou zijn. De nieuwe ruiten werden heel snel geleverd en het was dus mogelijk om alles heel snel op te leveren. Ik ben zelf gaan kijken naar het type ramen. Er kon van alles en nog wat worden besteld. Van valramen tot draaikiepramen, er was dus volop keuze!

Geen spijt achteraf

Achteraf heb ik nooit spijt gehad van het laten plaatsen van de nieuwe ramen en kozijnen. Kunststof kozijnen kopen is voor mij een goede eerste stap geweest in het verbeteren van mijn woning. Ik mis mijn houten kozijnen dan ook helemaal niet en inmiddels heb ik in de badkamer mooie klepramen laten plaatsen. Natuurlijk ook met dubbel glas. Ik moet zeggen dat de energierekening na een paar maanden echt een cadeautje was. Wat een verschil met voorheen! Door het dubbele glas blijft de warmte veel beter in het huis en hoef ik dus veel minder te stoken. Dit scheelt natuurlijk in de kosten en ik ben dan ook heel blij dat ik op deze manier de rekening naar beneden bij heb kunnen stellen.

Een mooi geheel aan nieuwe kozijnen

Mijn hele woning is nu voorzien van dubbel glas en mooie kunststof kozijnen die vele jaren bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Het maakt niet uit of het de hele dag door regent, bij mij thuis zal de regen niet meer zomaar binnenkomen! Met de mooie kunststof kozijnen hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten