GezondheidWat je wilt weten als jij lingerie wilt dragen

Wat je wilt weten als jij lingerie wilt dragen

Verschillende soorten lingerie wordt heel vaak gebruikt om het in de slaapkamer iets heter te maken. Als het dragen van lingerie je al spannend lijkt, dan moet je nog kennis maken met het kopen van lingerie. Het is absoluut niet makkelijk om een goed setje te vinden, en het is ook niet voor iedereen even comfortabel om hiervoor naar de winkel te gaan. De juiste maat vinden is niet altijd even makkelijk, soms past een jurkje heel goed maar dan de bijbehorende beha totaal niet. Je wilt toch de stap zetten om lingerie aan te schaffen, dus je zal toch op een of andere manier de juiste keuze moeten kunnen maken. Daarom hier een paar tips voor het kopen van de juiste lingerie

Neem jouw maten goed op

Kleding in het algemeen ziet er een stuk beter uit wanneer het goed past, en lingerie is hier geen uitzondering op. Daarom is het belangrijk dat jij goed jouw maten kent, voordat je ook maar iets gaat kopen. Of je nou lingerie in de winkel of lingerie online bestelt, je wilt toch graag jouw maten weten. Gelukkig is het vrij makkelijk om hierachter te komen. Je gebruikt hiervoor een meetlint of een andere manier om jouw omtrek te meten. Één keer meet jij de omtrek van het dunste gedeelte van jouw middel, en één keer het breedste gedeelte van jouw heupen. Met deze twee maten kan je op zoek gaan naar verschillende setjes.

Op zoek naar iets dat sexy is!

Het verschilt natuurlijk heel erg per persoon wat jij wel en niet sexy vindt. Ook is het misschien belangrijk voor jou wat jouw partner ervan vindt. Of je wilt het voornamelijk voor jezelf kopen, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, je wilt natuurlijk iets vinden waar jij jezelf goed in voelt. Er zijn talloze soorten lingerie, van volledige pakjes tot doorschijnend kanten setjes. Ga eventueel samen met jouw partner eens online zoeken wat je wel en niet mooi vindt, en maak dan een lijstje. Het kan namelijk zo zijn dat jouw favoriete setje een stuk beter op de foto lijkt dan wanneer je het draagt, dus je wilt wel iets hebben om op terug te vallen. Je kan het zo wild of schattig niet bedenken of er is wel een lingerie setje dat jouw perceptie van sexy bevredigt. Vergeet niet dat het ook nog enigszins comfortabel moet zijn, en bovendien wil je het liefst dat het ook redelijk makkelijk uit te doen is, toch? Overigens kan een setje lingerie behoorlijk duur zijn, dus wees niet bang om een lingerie sale op te zoeken!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten