Bescherm je telefoon met telefoonhoesjes en een popsocket!

0
478

Vandaag de dag is de mobiele telefoon niet meer weg te denken uit ons leven. De telefoons kunnen steeds meer en worden steeds kostbaarder. We willen dit kostbare bezit natuurlijk goed beschermen en schade voorkomen. Voor extra bescherming van je telefoon gebruik je telefoonhoesjes. Er zijn veel verschillende soorten telefoons, en de ene is nog fragieler dan de andere. De specificaties en mogelijkheden van de telefoon worden met de tijd meer, maar het lijkt wel of de duurzaamheid steeds minder wordt. Vooral de schermen zijn makkelijk te beschadigen en sommige telefoons zijn zelfs helemaal van glas gemaakt waardoor ze extra breekbaar zijn. Het beeldscherm kan makkelijk barsten of ook de achterkant van de telefoon kan breken. Het vervangen van schermen of natuurlijk de hele telefoon kost veel geld, wat erg zonde is. Sommige ongelukken zijn niet te voorkomen, maar je kan wel zorgen voor extra bescherming. Door telefoonhoesjes en een popsocket aan te schaffen, verminder je de kans op schade aan je telefoon.  

Tijd voor een nieuwe telefoonhoes?

Naast de praktische reden, ziet een telefoonhoes er ook gewoon leuk uit! Er zijn ontelbare kleuren en designs te verkrijgen die jouw mobiel personaliseren. Er zijn misschien meerdere mensen met dezelfde telefoon, maar wanneer je een persoonlijk telefoonhoesje hebt, heeft jouw telefoon een unieke uitstraling. Laat jouw telefoon opvallen met een coole telefoonhoes, of geef je het liever een subtiele artistieke uitstraling? De keuze is aan jou! Heb je je telefoon al een tijdje en ben je toe aan wat afwisseling, maar is een nieuwe telefoon aanschaffen een te grote investering? Geef je telefoon dan een nieuwe look met een nieuw telefoonhoesje.

Popsockets bestellen?

Popsockets, je kent ze wel. Die vreemde ronde dingen aan de achterkant waar je je telefoon mee kan vasthouden. Je kan ze als een soort mini accordeon uitvouwen zodat je de telefoon tussen je vingers kan vasthouden. Het is niet altijd makkelijk om de telefoon met goede grip vast te houden, vooral als je bijvoorbeeld aan het lopen bent en even snel wat moet opzoeken. Voordat je het weet glipt de telefoon uit je handen en is je beeldscherm gebarsten. Dit is natuurlijk hartstikke zonde. Door een popsocket voor je telefoon te hebben voorkom je dit en zorg je dat je telefoon niet meer uit je handen kan glippen. Verder zijn er ook talloze leuke designs te verkrijgen zodat je je telefoon extra op kan pimpen! Het geeft ook extra comfort om je telefoon op deze manier vast te houden. Het kan ongemakkelijk voor je vingers zijn om je telefoon langdurig vast te houden. Vooral met grotere telefoons kan het zelfs voor kramp in je vingers zorgen.  Met een popsocket voorkom je dit en houd je je telefoon comfortabel en stevig vast.

Met een telefoonhoesje en popsocket bescherm je je telefoon en voorkom je dat ongelukjes gebeuren of beperken de schade. Op deze manier zorg je dat je je telefoon in de originele staat behoudt zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Ook zorg je dat de telefoon niet in waarde omlaag gaat door barsten of schade aan de telefoon. Verder geef je je telefoon ook een nieuwe uitstraling door een nieuw telefoonhoesje en popsocket aan te schaffen, net alsof je een nieuwe telefoon hebt!