AlgemeenHeerlijke kouden avonden binnen besteden

Heerlijke kouden avonden binnen besteden

De koudere dagen zijn nu begonnen. En zo beginnen we ook het nieuwe jaar. En dat is helemaal niet erg. Even terug naar de winter tijden. Laten we ook realistisch zijn, het sneeuw niet, dus dat scheelt al. Want we zitten niet in Madrid waar nu op het moment een halve meter sneeuw ligt. Maar het is dan wel weer tijd, ook bij ons hier in Nederland, om even lekker terug te trekken binnen en heerlijk in een warm hoekje te kruipen.

 

Lekker warm op de bank

Het is met dit weer natuurlijk heerlijk om lekker warm op de bank te kruipen en je favoriete serie te bingen. Heerlijk voor jezelf pantoffels dames, en lekkere instappers heren. Zo houden we onze voeten lekker warm. Want niets is zo vervelend dan koude voeten hebben. Maar we willen natuurlijk helemaal er warm bij zitten. Denk er daarbij aan om een lekker warm kopje thee, of nog beter warme chocomelk, te maken en bij je te houden tijdens het binge van jouw favoriete serie. Met lekkere snacks erbij en je avond is natuurlijk alweer helemaal af. Maar om het nog beter te maken, gooien we er een lekker zacht dekentje bij om onder te kruipen. Dit maakt het uiteraard nog beter. En natuurlijk ook weer moeilijker om uiteindelijk op te staan om naar bed te gaan. Omdat je dan weer onder het dekentje vandaan moet komen en alles dan opeens heel koud aan voelt. 

 

Een knusse sfeer in huis maken

Buiten dat je zo lekker onder een dekentje met een warm drankje kan kruipen. Wil je natuurlijk ook wel dat de sfeer in huis ook knus is. Want hoe gezellig je het maakt met een dekentje, hoeft niet te betekenen dat gelijk heel je huis of de kamer gezellig knus is. Dit is uiteraard natuurlijk gemakkelijk te maken met een enkele kaars zo hier en daar. En als je die dan aansteekt en dan de lampen uit doet. Lijkt het net of je buiten bij een kampvuur zit. En dat is ook helemaal top natuurlijk. En ben jij misschien een van de gelukkigen, die een fijne openhaard heeft in huis die aangestoken kan worden, dan maak je het helemaal gezellig en knus om die aan te steken. Bedenk dan wel dat het waarschijnlijk te warm wordt voor om onder een dekentje te kruipen want de openhaard brengt natuurlijk erg veel warmte met zich mee. Maar het maakt het wel heel gezellig.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten