GezondheidGoede voornemens in 2021? Een smartwatch helpt je hierbij

Goede voornemens in 2021? Een smartwatch helpt je hierbij

Wil jij afvallen, gezonder leven en beter slapen? Dan is het zeker handig om een smartwatch te kopen. Kies dan voor een merk met heel veel verschillende functies – A-merken zoals de Garmin Instinct kunnen ontzettend veel meten. Dus vooral als je veel goede voornemens hebt voor in het nieuwe jaar komt een smartwatch zeker van pas. Je weet beter wat je eet en hoeveel je beweegt. Die bewustwording is al zeker een goede stap in de richting. Let’s go!

#1 Stappen tellen

Wandelen is ontzettend goed voor lichaam en geest. Het is goed voor je gewrichten, houdt je soepel en maakt je hoofd leeg. Als je buiten loopt krijg je extra vitamine D binnen. Vaak is 10.000 stappen per dag wel essentieel om meters te maken met je afvalproces. Een smartwatch weet precies hoeveel je loopt. 

#2 Calorieën bijhouden

Een goede smartwatch stel je in op de verschillende workouts die de meeste mensen doen. Het maakt niet uit of je een wandelaar, fietser, hardloper of krachtsporter bent. De Garmin smartwatch weet hier alles van. Zelfs zwemmen en cardio houdt deze smartwatch voor je bij. Dit is een extra motivatie om weer lekker aan de bak te gaan met je workout. 

Koppelen met voedingsapp of calorietracker

Tegenwoordig gaat alles via bluetooth die gekoppeld zijn met de apps op je telefoon. Echter kun je die apps ook weer aan elkaar koppelen. De app van je smartwatch geeft door aan je calorie tracker app (bijvoorbeeld MyFitnesspal) hoeveel je hebt bewogen die dag. Zo weet je precies hoeveel calorieën je nog kan eten. 

Zit je vandaag in een calorietekort of overschot? Een licht tekort voor de langere termijn is dé methode om uiteindelijk kilo’s te verliezen. Wil je kilo’s verliezen in 2021? Bestel dan nu je smartwatch om dit allemaal bij te houden! 

Monitoren van je slaap 

Eten en bewegen goed bijhouden is ontzettend belangrijk om kilo’s kwijt te raken en gezonder te leven. Echter vergeten de meeste mensen om voldoende te slapen. Weet jij zeker dat je 8 uur slaap per nacht pakt? Zo ja, hoe komt het dan toch dat je niet uitgerust wakker wordt? 

In de Garmin Connect app zie je een grafiek van je diepe slaap, REM slaap en wanneer je wakker bent. Zo weet je of slaap een issue is of niet. 

#5 Telefoon kwijt? Vind ‘m snel!

Is het jouw doel om minder chaotisch te zijn en snel je verloren spullen terug te vinden. Ook hier komt de smartwatch van pas. Op je horloge kun je aangeven dat je niet weet waar je telefoon ligt. Omdat de app op je telefoon en de Garmin smartwatch met elkaar gekoppeld zijn gaat er een signaaltje af op je telefoon. Die heb je dus binnen no-time weer gevonden. 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten