ZakelijkInspiratie: zo richt jij je kantoor in!

Inspiratie: zo richt jij je kantoor in!

Hoe kantoor inrichten is een vraag waar veel mensen mee te maken krijgen. De kans dat jij en je medewerkers erg veel ideeën hebben over hoe ze het voor zich zien is groot, maar hoe weet je dat het eindproduct ook mooi wordt? In deze blog geven we je drie manieren waarop jij extra inspiratie kunt op doen, waardoor je gegarandeerd bent van een goed eindresultaat. Get inspired!

1. Moodboards

Uitleggen wat je wilt kan erg lastig zijn: je ideeën visualiseren werkt een stuk beter. De ideale manier om dit te doen, is door een moodboard te creëren. Jij en de anderen die meedenken over het design van je kantoor gaan in een ruimte zitten en krijgen allen een vel papier. Vervolgens zoek je in magazines naar items die jij zou willen toevoegen aan je kantoor. Deze knip je uit en plak je op het papier. Zodra iedereen klaar is, vergelijk je de moodboards. Je ziet nu makkelijker welke overeenkomsten jullie zoal hebben, waardoor je gemakkelijk gericht te werk kunt ontwerpen en inkopen.

2. Een dagje uit!

Als moodboards nog niet werken om een helder idee te creëren, kun je hiermee ook nog een stapje verder gaan. In Nederland zitten op veel verschillende plekken showrooms waar jij en je collega’s inspiratie kunnen op doen. Deze zijn gratis te bezoeken en je hoeft er niet per sé een aankoop te doen. Dit kan natuurlijk wel: zijn jij en je collega’s het over een bepaald item helemaal eens? Dan is het mogelijk om deze aan te kopen en mee te nemen, of op locatie te laten leveren wanneer je deze nodig hebt.

3. 3D-design

Tegenwoordig is er meer mogelijk dan ooit, ook op het gebied van inrichting. We stellen je graag voor aan Kato: een specialist op het gebied van kantoorinrichting en andere projecten. Zij maken het mogelijk om jouw kantoor in 3D te printen. Zo weet jij al precies hoe je kantoor eruit gaat zien, voordat je hier intrekt. Je hebt een helder idee en kunt nog aanpassingen doen, zonder dat deze definitief zijn.

Kato helpt je overigens niet alleen graag met de 3D-print, maar ook met alle andere aspecten van kantoorinrichting. Wanneer je er niet helemaal uit komt, kun je deze specialisten ook om advies vragen. Met hun jarenlange kennis in dit vakgebied, zullen ze altijd een antwoord op je vragen hebben.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten