WonenEen schaduwdoek tegen de zon

Een schaduwdoek tegen de zon

Stel je voor: de zon schijnt buiten, je hebt weekend en eventjes helemaal niks te doen.

De ideale omstandigheden om lekker met je boek in de tuin of op je dakterras te gaan zitten. Echt genieten. Maar, na een tijdje begint het toch wel erg warm te worden. Verkoeling zou op dit soort momenten toch wel erg fijn zijn… Gelukkig heeft ZONZ Sunsails hier de oplossing voor. Met een schaduwdoek creëer je op een makkelijke manier schaduw in je tuin of op je balkon. Hierdoor kun je toch nog genieten van het buitenleven terwijl de zon hoog aan de hemel verder schijnt. In dit artikel vertellen wij van ZONZ je welke types schaduwdoek er zijn en wat de voordelen van de doeken zijn.

Welke types schaduwdoeken zijn er?

Iedere tuin of dakterras is anders. Dat weten we bij ZONZ maar al te goed. Daarom bieden we verschillende vormen en kleuren schaduwdoek aan. Of je nu een driehoek schaduwdoek, een ongelijkzijdige driehoek, een vierkant, een rechthoek of zelfs een vijfhoek wilt. Iedere vorm geeft weer een ander soort schaduw. Het is dus handig om van tevoren te kijken waar je het schaduwdoek wilt ophangen. De standaard collectie van ZONZ hebben een snelle levertijd. Hierdoor weet je zeker dat je snel in de schaduw kunt zitten.

Passen de standaard schaduwdoeken niet? Dan kun je bij ZONZ terecht voor een maatwerk schaduwdoek. Onze specialisten luisteren graag naar je wensen en denken met je mee. Bij een maatwerk schaduwdoek kun je zelf kiezen welke afmeting je zou willen, welke kleur het beste past bij je tuin en zelfs welke vorm je het liefste hebt.

Wat voor voordelen hebben de schaduwdoeken van ZONZ?

In steeds meer tuinen in Nederland maakt de traditionele parasol plaats voor de schaduwdoeken. Wij snappen wel waarom, een parasolvoet staat altijd in de weg. Met een zwevend schaduwdoek heb je daar geen last van. Maar, er zitten nog veel meer voordelen aan een schaduwdoek. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Een schaduwdoek is hip en trendy. Natuurlijk is de voornaamste functie van een schaduwdoek dat je uit de zon kunt zitten. Maar, ze hebben ook nog eens een decoratieve functie. De verschillende vormen en kleuren kun je helemaal aan laten sluiten bij je tuin. Ook kun je jouw tuin optisch groter laten lijken doordat er een apart gedeelte gecreëerd wordt.

 

  • Een schaduwdoek hangt het hele jaar door. Het materiaal van de doeken van ZONZ zijn duurzaam en stormbestendig. Regenbuien en windstoten kunnen de schaduwdoeken prima aan. Door de stevige bevestiging op meerdere punten blijven de doeken goed hangen. Mocht de zon nou nog een keer doorbreken in de herfst, dan kun je daar alsnog van genieten.

Een schaduwdoek is makkelijk te monteren. Iedere persoon die een beetje handig is kan dit doek bevestigen. Doormiddel van ringen kun je het schaduwdoek aan je huis of gevel hangen. Tegenwoordig zien we ook steeds meer dat mensen een pergola met doek in de tuin hebben. Deze constructie op palen geeft een unieke uitstraling aan je tuin en verleent zich perfect voor het bevestigen van een schaduwdoek

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten