WonenT-shirt: lekker cozy op de bank

T-shirt: lekker cozy op de bank

Ik houd van cozy. Zodra ik thuis kom gaat mijn nette, maar niet zo comfortabele werkkleding uit en ruk ik een T-shirt uit de kast met een joggingbroek. Niet heel elegant, ik weet het, maar wel heel erg prettig! Daarmee plof ik op de bank om vervolgens daar de hele avond niet meer vanaf te komen. Zo breng ik graag mijn avonden door na een lange werkdag. Ik draag trouwens best wel veel T-shirt. Ook als ik ga sporten dan vind ik het een ideaal kledingstuk. Het zit altijd goed en het is van een fijne stof gemaakt. Mijn hele kast ligt er vol mee en ik koop regelmatig nieuwe. Wat ik ook zo leuk vind, is dat je je T-shirt tegenwoordig helemaal gepersonaliseerd kan kopen. Dat doe ik dus regelmatig en wel op tshirtdeal.nl. Daar heb je een ruime keuze uit heerlijke T-shirts die ze ook nog bedrukken met de door jou gekozen tekst . Dat is trouwens ook hee leuk om cadeau te geven.

Tshirtdeal.nl: geinig cadeau

Laatst werd een vriend van mij dertig jaar en hij vierde een groot feest. Nou, de teksten die er op een T-shirt kunnen van iemand die dertig wordt zijn natuurlijk talrijk. De ideeën vlogen in onze vriendengroep over en weer. Uiteindelijk hebben we maar meerdere T-shirts besteld omdat we niet konden kiezen. En bij Tshirtdeal.nl kan dat allemaal. Het cadeau was een groot succes en we hebben enorm gelachen die avond. Ja, ik ben dol op T-shirts, vooral met leuke teksten erop. Maar uiteindelijk draait het ook om het comfort en ik vind het T-shirt daar echt ideaal voor. Jammer dat ik het ook niet op mijn werk kan dragen, maar ze zien me daar al aan komen. Overigens was het T-shirt niet altijd in gebruik als bovenkleding.

T-shirt onzichtbaar

In het begin van zijn bestaan was het T-shirt gedoemd als onderkleding te dienen. Dat gebeurt natuurlijk nog wel op koude dagen. Daarom heeft het kledingstuk ook geen zijnaad want dat zou dan alleen maar irriteren. Het kledingstuk is volledig rondgebreid. Nu dient het vaak als sportkleding, waarvoor ik hem ook gebruik als ik een keer van die bank afkom. Sponsors van sporten zijn dop op het T-shirt en bedrukken het met allerlei reclame. Maar ik houd het bij leuke teksten en ik draag hem ook gerust lekker zichtbaar. Want ik ben dol op het T-shirt en dat zal nog wel even zo blijven.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten