Vrije TijdDe mooiste reizen om samen te ondernemen

De mooiste reizen om samen te ondernemen

Op reis gaan is zo’n mooi iets. Het ontdekken van een ander land, een andere cultuur, een ander soort mens, dat zijn onvergetelijke ervaringen. En als je een reis deelt met een dierbaar iemand, wordt het dubbel zo veel waard. Alhoewel alleen op reis gaan ook zijn voordelen heeft, zoals het opdoen van zelfkennis en de ultieme rust, is samen op reis gaan mens eigen. Wat zijn nou bestemmingen die niet alleen onvergetelijk zijn, maar ook het mooist om samen te delen?

Argentinië

Argentinië is een land waar je niet direct aan denkt als je denkt aan op reis gaan. Toch heeft Argentinië ontzettend veel te bieden. Je kunt volledig geregelde Argentinië reizen boeken die je naar de mooiste delen van het land meenemen. Je bezoekt wijngaarden, indianenbevolking, watervallen, schattige dorpjes, en nog veel meer. Je verblijft dan vaak ook in een mooi hotel, dus aan luxe zal het niet ontbreken. Argentinië is zo leuk om met een ander of met anderen te delen, omdat het voor iedereen nieuw zal zijn. In Buenos Aires heb je allerlei leuke kroegen waar je het ook gezellig kunt maken.

Spitsbergen

Er bestaat een kans dat je nog niet van Spitsbergen gehoord hebt. Dit is een koud stukje wildernis in Europa. Het is een groepje eilanden in de Noordelijke Ijszee, en het hoort officieel bij Noorwegen. Noordpoolgebied dus! Deze locatie is ideaal voor het spotten van dieren, zoals ijsberen en walrussen. Het is koud hier, dus kleed je wel goed aan. Het mooie aan hier gaan reizen is dat er niets leukers is dan dieren spotten met je vrienden of familie. De spanning en sensatie die je voelt als je een dier hebt gespot en iedereens enthousiasme daarna is onvergelijkbaar. Ook zijn er voor Spitsbergen reizen die je naar de belangrijkste plekken meenemen en alles voor je verzorgen.

Malawi

Ik heb het koud gekregen van schrijven over een stuk Noordpool, dus de volgende bestemming is warm: Malawi. Dit is een land in Afrika, tussen Tanzania en Mozambique in. Het is een van de meest relaxte landen in Afrika, met prachtige stranden en landschappen. Het is leuk om te delen met vrienden en familie omdat het wat rustiger is. Je kunt hier je intense safarireis beëindigen en echt relaxen. Er zijn nog steeds activiteiten die je kunt doen, zoals theehuizen bezoeken en wild bekijken. Maar alles is rustiger. En dus heb je meer ruimte voor elkaar. Want een reis delen met elkaar is het allerleukste.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten