AlgemeenOns kleinschalige bruiloft

Ons kleinschalige bruiloft

Wij gaan trouwen! Ongeveer een jaar geleden ging mijn aanstaande man op zijn knieën in het mooie land Italië. Tijden het plannen van de bruiloft werd duidelijk dat wij het allebei klein wilde houden. Geen vage kennissen uitnodigen om maar zo veel mogelijk gasten op het feest te hebben. We besloten daarom om met de directe familie en goede vrienden te trouwen in Italië!

Alles zelf moeten regelen

In Italië vonden we al vrij snel een hotel wat ons erg aansprak, het was kleinschalig en het hotel ging akkoord met het volledig afhuren onlangs dan niet alle kamers gevuld zouden worden. We trouwen wel in het hoogseizoen dus wij waren erg blij met het antwoord. Wel gaf het hotel direct aan zich willen in te zetten voor de locatie zelf, dus versiering en ervoor zorgen dat alles voor de rest netjes is en het eten konden zij regelen. Echter waren dranken zoals champagne, bloemen en een taart erg lastig voor het hotel. We besloten dit dan ook gewoon zelf te gaan regelen. Champagne bestellen gaat gemakkelijk op internet, dan laten we gewoon champagne bezorgen bij ons thuis, bloemen kunnen we in Italië zelf wel regelen en anders gewoon lekker niet. De taart laten we in Nederland maken en neemt mijn moeder dan mee in de auto.

Taken verdeling

We besloten een vergadering te plannen om alles door te nemen, alles moest namelijk nog een paar maanden van tevoren geregeld worden. Ik besloot de ervoor te zorgen dat de champagne bezorgen goed ingepland zou worden, mijn moeder zou in overleg met mij de bruidstaart regelen. Mijn zus ging toevallig al een maand voor ons huwelijk naar dezelfde plek in Italië dus zij probeert de bloemen te regelen. Door alle dingen waren we bijna de trouwjurk en het pak vergeten, gelukkig vroeg mijn moeder hoever we daar mee waren. De afspraak bij een bruidsjurken winkel werd gelijk ingepland. Al met al een hoop geregel, toch voelen ik en mijn aanstaande man ons niet gestrest. We willen ook zeker genieten van de voorbereidingen. Na de vergadering heb ik nog even overlegd met mijn man wat wij als bedankje wilde geven zodat ik daar ook even achter aan kan gaan. Een week later liet ik de champagne bezorgen bij ons thuis, we besloten maar 12 flessen Moët chandon bestellen. De taart is nog niet besteld maar mijn moeder heeft wel allemaal afbeeldingen bij mij en mijn aanstaande man ontvangen wat wij heel erg mooi zouden vinden. Toch is het wel leuk dat wij pas de taart in Italië zien, we zijn reuze benieuwd.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten