WonenAccessoires die jouw outfit compleet maken deze zomer

Accessoires die jouw outfit compleet maken deze zomer

Als het zo’n zomer als vorig jaar zou worden, had ik dit bericht nu niet geschreven voor jullie. Die veel te warme temperaturen laten het niet echt goed toe om accessoires te dragen. Graag kleed je jezelf het liefst zo licht als mogelijk wanneer het boven de 30 graden is, toch? Gelukkig is dat (tot nu toe) wel anders dit jaar. Daarom vertel ik je graag over de laatste trends op het gebied van mode accessoires zodat jij jouw outfit compleet kunt maken met een leuke twist. Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Tassen dragen voor mannen kan prima

Misschien denk jij er anders over dan ik, maar ik ben van mening dat mannen prima een tas kunnen dragen. Het ligt er een beetje aan wat voor type tas, maar dat wisselt uiteraard per persoon.

Persoonlijk ben ik erg fan van de tote bags. Je kent ze wel, van die canvas tassen die je over jouw schouder moet dragen. Ze zijn erg handig omdat ze zo groot zijn. Eigenlijk kan je er alles in kwijt!

Verder heb je ook nog van die bum bags of fanny bags. Deze zijn misschien wat minder praktisch qua grootte, maar als je kijkt naar draagcomfort hebben deze wel een streepje voor. Als ik er zelf een draag vergeet ik eigenlijk altijd dat ik er een om heb! Zo fijn zitten ze.

Hoofddeksels zijn weer hot en happenin’

Wellicht heb je alweer een paar van de nieuwe trends op het gebied van hoofdbedekking langs zien komen. Het meest gedragen item van deze zomer is de bucket hat! Moet je nagaan. Mij niet gezien hoor. Ik hou het veel liever bij petten.

Omdat ik liever petten draag dan andere hoofddeksels heb ik door de jaren heen best een grote collectie aan mogen leggen. Zo draag ik mijn New Era pet best regelmatig, maar ook heb ik meer dan één Tommy Hilfiger pet die ik regelmatig op zet.Het leuke van petten is dat je ze eigenlijk altijd wel kan dragen. Zeker wanneer je op een dag niet zo heel veel zin hebt om je haar te doen.

Behalve petten draag is zo nu en dan ook wel eens een muts. Dit doe ik meer op de frissere zomeravonden, dat moet ik toegeven. Maar het wil ook nog wel eens voorkomen dat ik overdag een muts draag. Dan moet het alleen wel écht heel koud zijn of hard waaien.

Hoewel dit eigenlijk maar een paar items zijn, hoop ik dat je hiermee uit de voeten kunt. Veel succes met het stylen van jouw outfits en ik wens je een fijne zomer! Tot de volgende keer!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten