Vrije TijdVerjaardagsfeest!

Verjaardagsfeest!

Vandaag is mijn 21e verjaardag. Dit moet natuurlijk gevierd worden met een groot feest. Ik heb dan. Ook mijn studentenclub uitgenodigd en mijn andere vrienden. Er komen best veel mensen. Eerst gaan we eten gezamenlijk en daarna begint het feest. We hebben hier dan ook een grote plek voor afgehuurd met een dj.

Alcohol is nodig

Bij het feest hoort natuurlijk ook alcohol. Zeker om de leeftijd 21. Om deze reden ging ik naar drankdozijn.nl. Hier kon ik zo veel alcohol bestellen perfect voor mijn verjaardag. Mijn vrienden hielpen mee met betalen anders werd het heel erg duur. Aangezien er veel drank werd ingekocht. Dat is het handige aan drankdozijn jen kan veel bestellen, en je hoeft er niet bizar veel voor te betalen zoals bij andere plekken waar je kan bestellen.

Mijn favoriete drankje

Mijn favoriete drankje is licor 43. Dit smaakt net naar siroop en kan je lekker naar binnen werken. Ook wordt licor 43 veel gebruikt voor lekkere shotjes. Ook waren we natuurlijk van plan shotjes te doen. Dus ook licor 43 moest aanwezig zijn. We konden dan bijvoorbeeld een B52 shot doen. Heerlijk toch!

Om al deze drankjes te maken hebben we dan ook een bartender. Het wordt erg onhandig als iedereen zijn of haar drankje zelf pakt. Het wordt dan te veel chaos bij de dranktafel. Dus een bartender was een goeie oplossing.

Een magische av ond

De avond van mijn verjaardag brak aan. Ik ging eten met mijn studentenclub. Er was heerlijk ossenhaas gemaakt met een goed wijntje erbij. Na het eten hebben we gezamenlijk schoon gemaakt en zijn we naar de plek van het feestje gegaan. Hier hebben we alles versierd en de laatste dingen geregeld. De bartender was te laat dus een vriend van mij vond het niet erg om eerst even achter de bar te gaan. Super lief! Alle bestelde drank was op tijd aangekomen en we hebben alles achter de bar neer gezet. Er waren expres veel licor 43 flessen. Want ja dat is mijn favoriete drankje. Rond 10 begonnen de eerste mensen binnen te komen. De muziek ging hard aan en iedereen had al helemaal zin in het feestje!

Ik heb veel cadeautjes gekregen, vooral geld. Zo had ik het geld wat betaald was voor drankdozijn al snel terug gewonnen. Er waren veel foto’s en filmpjes gemaakt en het zag er uit als een magische avond. Iedereen zag er netjes uit. Ik heb een super avond gehad en mijn vrienden ook. Hierbij een geslaagde avond, bedankt drankdozijn!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten